Meme Stoica a spus ce a trăit în închisoare: "În primul an am citit doar ziare!"

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica pare alt om după eliberarea din închisoare. La fel a fost şi fostul său patron, Gigi Becali, dar nu l-a ţinut prea multFoto Click!
Mihai Stoica pare alt om după eliberarea din închisoare. La fel a fost şi fostul său patron, Gigi Becali, dar nu l-a ţinut prea multFoto Click!

Mihai Stoica este ultimul eliberat din închisoare, după condamnarea în Dosarul Transferurilor, iar fostul manager al Stelei încearcă să-şi reia activitatea de dinainte.

E destul de greu să treacă peste lipsurile detenţiei şi nu poate să nu se gândească mereu la cele 20 de luni de lipsire de libertate. Acesta a oferit un interviu Gazetei Sporturilor, în care vorbeşte despre toate aceste lucruri. Iată cele mai importante dintre afirmaţiile lui Meme Stoica!

...despre lipsirea de libertate: "Nu libertatea este cel mai de preț lucru . Poți pierde o ființă dragă și este mult mai dureros. Înainte, eu căutam informații câteva ore zilnic pe internet. Acolo, am stat doi ani fără acces la net, a trebuit să mă mulțumesc cu ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și, în al doilea an, cu programele DigiSport, atunci când exista semnal TV. Nu regret însă că am pierdut ceva, dimpotrivă. Mă bucur că n-am văzut meciul retur cu Ludogoreț".

...despre convieţuirea cu alţi deţinuţi: "La închisoare nu se ține cont de antipatiile de afară. Oricum, aveam o relație OK cu George Copos înainte de condamnare. În cele 9 luni în care am stat împreună n-am purtat prea multe discuții pe teme fotbalistice, aveam alte subiecte. Cu Gică Popescu nu m-am înțeles bine doar pe teren, ne-am înțeles extraordinar 20 de luni, timp în care am împărțit aceeași cameră și ne-am desfășurat activitatea în aceleași puncte de lucru".

...despre oamenii de afară: "Gigi Becali mi-a promis pe 4 martie 2014 că, indiferent când voi ieși, nimeni nu-mi va lua locul. Unii s-au autopropus, alții au fost propuși de oameni apropiați lui Gigi care au ignorat situația mea, dar el și-a respectat cuvântul. Mi-ar fi ușor să spun că făceam performanțe ca în anii precedenți, dar n-o spun. Zic doar că era posibil, așa cum era  posibil să nu se facă nici măcar ceea ce s-a realizat în absența mea".

...despre Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi: "N-am fost consultat în numirea lui Gâlcă. Nici n-aș fi avut ceva de spus, nu-l cunoșteam deloc. Cu el, Steaua a câștigat fără drept de apel Cupa României și Cupa Ligii. Campionatul l-a pierdut Târgu Mureș! De când sunt liber am vorbit cu el de două ori și mereu ne-a despărțit un geam. Cât despre Rădoi, toate au fost împotriva lui! În toată cariera mea n-am întâlnit o situație asemănătoare, un om supus unei asemenea presiuni. La 2-1 sârbii erau îngropați, doar că au venit faza penalty-ului și eliminarea lui Varela. Nu Mirel a fost vinovat pentru acel eșec. Pur și simplu se întâmplă, așa cum s-a întâmplat la Boro sau cu Ludogoreț".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net