Lucescu poate pleca de la naţionala Turciei direct la Fenerbahce Istanbul

Mircea Lucescu Turcia.jpg

Mircea Lucescu are zilele numărate ca selecţioner al Turciei, dar unul dintre granzii din România i-a pregătit deja scaunul
foto: EPA

Tehnicianul român în vârstă de 73 de ani nu a reuşit ce şi-a propus la naţionala Turciei şi a treia sa descălecare în acele ţinuturi a fost cu ghinion. Toată lumea i-a sărit din nou în cap după egalul cu Ucraina, de marţi seara, scor 0-0, şi pare ca şi demis. Nu va sta însă mult pe bară.

Mircea Lucescu a izbucnit la conferinţa de presă de după amicalul de marţi şi a părut de o descătuşare vecină cu scrisoarea de adio. El le-a răspuns contestatarilor săi şi a spus că mulţi l-au sabotat în acest mandat. “Oamenii care mă critică nu au legatură cu sportul. Ei nu ajută echipa naţională cu criticile lor. Ei vor să creeze doar polemici. Nu am nevoie ca oamenii să mă placă. În loc să motiveze, ei critică. Asta nu este o soluţie. Mai mult nu vreau să spun despre asta”, a afirmat Lucescu supărat după partida din Antalya. Dacă ruperea contractului se va produce în aceste zile, tehnicianul român devine şomer, dar nu pentru mult timp. Fenerbahce Istanbul are un sezon execrabil şi nu mai vrea să meargă pe filiera olandeză. Astfel, după ce l-au demis pe Phillip Cocu, galben-negrii nu sunt prea entuziasmaţi nici de munca şi rezultatele lui Erwin Koeman, iar Mircea Lucescu e văzut drept salvator. Acesta a mai fost la Beşiktaş şi Galatasaray, câştigând cu ambele titlul, şi başcanii speră că poate reedita performanţa şi pe Saracoglu. Anul viitor însă, pentru că acum Soldado şi compania sunt pe un ruşinos loc 13, la 14 puncte de liderul Basaksehir.

Loading...

Citește și