Leo Messi, rănit de „diavolii” de la Manchester United

messi.jpg

Leo Messi
Citeste tot despre: 

Starul argentinian a ieșit șifonat după victoria echipei sale, FC Barcelona, 1-0 pe terenul englezilor de la Manchester United.

„Diavolii” de la United nu le-au pus mari probleme catalanilor în prima manșă din sferturile Ligii Campionilor, însă i-au dat mari emoții lui Leo Messi, care a suferit o puternică lovitură în zona nasului.

Barcelona a făcut un pas uriaș spre semifinalele Ligii Campionilor, impunându-se cu 1-0 pe „Old Trafford”, într-un meci în care Manchester United n-a tras nici măcar un șut pe spațiul porții catalane. În schimb, „diavolii” au lovit în altă parte, mai exact în vedeta Barcelonei, Leo Messi. În prima repriză, fundașul englez Chris Smalling i-a dat cu mâna peste nas argentinianului, care s-a prăbușit pe gazon cu sânge pe față. Messi a primit îngrijiri medicale timp de aproape cinci minute și a continuat să joace până la finalul partidei. Ulterior, el a fost supus unor teste amănunțite care au relevat faptul că n-a fost vorba despre o fractură de piramidă nazală, ci de un hematom destul de mare la obraz plus o vânătaie la ochi. Cel mai probabil, Leo Messi va fi menajat de antrenorul Valverde la meciul de mâine din campionat pentru a putea fi apt marțea viitoare, în returul cu United de pe „Camp Nou”.

loading...
Loading...