Iubire de 13 zile pentru mama lui Neymar. Iubitului tinerel îi plăceau bărbații

Ultima actualizare:

    Mama lui Neymar și iubitul cu 31 de ani mai tânăr nu se mai ascundFOTO: Instagram
Mama lui Neymar și iubitul cu 31 de ani mai tânăr nu se mai ascundFOTO: Instagram

Doar 13 zile a durat fericirea mamei lui Neymar, Nadine Goncalves, alături de iubitul cu 29 de ani mai tânăr. Acesta s-a dovedit a fi avut mai multe aventuri cu bărbați în trecut.

În vârstă de 52 de ani, Nadine nu a suportat ideea să aibă un iubit care, deși mai tânăr chiar decât fiul ei cu șase ani, are o atracție pentru același sex. Iar dovezile scoase la iveală de ziariștii brazilieni dovedesc că Tiago Ramos (23 de ani) era mai mult atras de bărbați.

Astfel, conform ”The Sun”, care citează informații din ziarele braziliene, după apariția fotografiei cu Nadine și iubitul tinerel, au început să curgă informațiile despre trecutul amoros al acestuia. Astfel, în doar câteva zile, s-a făcut o listă lungă de cuceriri, de pe care lipseau cu totul femeile. Astfel, s-a descoperit că printre cei cu care Tiago a avut legături s-a numărat inclusiv bucătarul personal al lui Neymar, Mauro. De asemenea, el a mai fost combinat cu un actor, Carlinhos Maia, dar și, timp de trei ani, cu un milionar pe nume Eduardo Pereira. În fine, se pare că ar mai fi avut o legătură de câteva luni cu un consultant de PR, Irinaldo Oliver. În fața atâtor povești de iubire anterioare, mama lui Neymar nu a mai rezistat și i-a dat papucii lui Tiago, nedorind să joace rolul excepției din viața lui.

Culmea este că aceiași ziariști brazilieni au aflat că în urmă cu trei ani iubărețul, care este practicant profesionist pe jocuri online, pusese ochii chiar pe Neymar. El i-a da un mesaj pe o rețea socială în care îi spunea cât îl admiră și cât de mult și-ar dori să-l întâlnească și să petreacă timp împreună.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net