Ionel Ganea aruncă bomba: ”Prodanca are relații mai intime cu Dan Alexa”

Ultima actualizare:

    Portretul lui Reghe  a fost pictat manual pe rochia de stofăfoto: arhivă personală
Portretul lui Reghe a fost pictat manual pe rochia de stofăfoto: arhivă personală

Ionel Ganea a fost în negociari să preia Concordia, însă în cele din urmă negocierile au picat, cei de la Chiajna preferându-l pe Dan Alexa, antrenor care a plecat de la ASA Târgiu-Mureș.

UPDATE: Anamaria Prodan ne-a mărturisit în exclusivitate pentru Click! că este șocată de declarațiile făcute de Ganea, un om pe care l-a ajutat și spirjinit inclusiv în perioada când a semnat cu FC Voluntari.

”Eu am o părere senzațională de Ionel Ganea. Un caracter deosebit și un antrenor de mare viitor. Sunt în Antalya, semnez un contract. Nu am apucat sa văd nimic. Nu cred că Ionel Ganea a spus așa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul  și am încercat sa-l ajut când a venit vorba de problemele pe care le avea fiul lui la Rapid. Consider că suntem prieteni și că relația noastră sale bazează pe respect. Îl reprezint pe Dan Alexa de un an, timp în care l-am asistat la câteva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie și un om incredibil. Repet nu cred ca Ionel Ganea a declarat așa ceva. Eu sunt mândră că-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tânâr și de perspectivă antrenor român. La fel cum sunt mândră că l-am asistat pe Ganea la semnarea contractul lui. Voi vorbi cu avocatul meu Dan Idiță și voi reveni cu amănunte”, ne-a declarat Anamaria Prodan.


    Anamaria Prodan l-a dus pe Ganea la Voluntari
Anamaria Prodan l-a dus pe Ganea la Voluntari

Nimic senzațional până aici, doar că Ganea. cunoscut ca un tip direct, care spune mereu ce gîndește, a lansat o ipoteză-șoc vizavi de aceaastp numire. Concret, tehnicianul a spus că primsarul din Chiajna, apropiat al impresarului Anamaria Prodan, l-a pus pe Alexa antrenor ca urmare a prieteniei cu soția lui Reghecampf. Și nu doar pentru că Anamaria este și impresarul lui Alexa, ci pentru că ei ar avea o relație.


    Ionel Ganea i-a desfiinţat pe cei de la Federaţie
Ionel Ganea i-a desfiinţat pe cei de la Federaţie

La Chiajna, impresarul anului e pe mână cu președintele ăla. ăi-a adus jucatorii acolo, îi mai dă și președintelui un bonus, că ăla nu poate să trăiasca numai din ce salariu are ca președinte acolo.Și-a adus antrenorul care probabil o să aibă șii mutatâție pe Snagov sau unde e ea.... A, la Chiajna, pardon. Cu antrenorul are o relație mai deosebită, mai intimăă, mai... No, ințelegeți? De colaborare fotbalistică sau cum vreți voi s-o numim. Cum vreți... Se mai întâlnesc în timpul liber, se mai duc la chef, se vizitează...”, a fost declarația fără perdea dată pe Ionel Ganea la sport.ro.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, cei doi fiind, după cum singuri au spus în mai multe rânduri, prieteni de familie cu Dan Alexa și soția acestuia.


    Dan Alexa și Laurențiu Regehcampf sunt prieteni buni
Dan Alexa și Laurențiu Regehcampf sunt prieteni buni
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net