Fratele lui Mirel Rădoi a pierdut casa la poker? S-a aruncat de la etaj

Ultima actualizare:

    Fratele lui Mirel Rădoi este în continuare în stare gravă, după ce luni, 11 februarie, s-a aruncat de la etaj. Are o sută de fracturiFOTO: adevarul.ro
Fratele lui Mirel Rădoi este în continuare în stare gravă, după ce luni, 11 februarie, s-a aruncat de la etaj. Are o sută de fracturiFOTO: adevarul.ro

Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, este în continuare în stare gravă, după ce luni, 11 februarie, s-a aruncat de la etaj. Medicii din Drobeta Turnu-Severin l-au operat în noaptea de luni spre marţi şi încearcă să-l stabilizeze pentru a-l transfera la Timişoara sau Bucureşti. Mirel Rădoi a ajuns și el la spital, pentru a fi alături de fratele său.

Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă, luni,11 februarie, aruncându-se de la etajul patru al blocului în care locuia. Are 100 de fracturi și se află în stare gravă, scrie fanatik.ro.

Mihai Rădoi, 37 de ani, a făcut acest gest extrem, din cauza problemelor cu jocurile de noroc. Fratele lui Mirel Rădoi ar fi pierdut apartamentul în care locuia, după ce a jucat poker cu mai multe persoane. În momentul în care a aflat, soția lui a decis să-l părăsească, scrie fanatik.ro.

Mihai Rădoi, dependent de jocurile de noroc

Mihai Rădoi a avut probleme în ultimii ani cu jocurile de noroc și la un moment dat a fost ajutat de fratele său, cu suma de 200.000 de euro, pentru a-și deschide o afacere la Turnu Severin. Selecționerul naționalei de tineret a sperat astfel că fratele său va renunța la viciul care i-a creat mari probleme.

De-a lungul vremii, el ar fi pierdut sume uriaşe la acest joc de noroc, de ordinul zecilor de mii de euro, două maşini şi o casă! În urmă cu câteva zile, fratele lui Mirel Rădoi ar fi jucat din nou poker şi că miza partidei pierdute ar fi fost apartamentul în care locuia alături de soţie şi copil!

Când a aflat de acest lucru, nevasta l-ar fi ameninţat pe Mihai Nicuşor Rădoi că îl părăseşte, şi-a luat copilul şi a plecat! Mihai Rădoi, sfâşiat de regrete, a decis atunci să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care se afla!

Sursa: fanatik.ro, sport.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net