Fotbalul din Belarus se umple de bani de pe urma coronavirusului

belarus_fani_fotbal.jpg

In Belarus spectatorii pot asista în continuare la meciuri
In Belarus spectatorii pot asista în continuare la meciuri
FOTO: EPA

Belarus a rămas singura țară din Europa în care nu s-au întrerupt competițiile sportive din cauza pandemiei de coronavirus și câștigă bani buni după această decizie.

În plină pandemie de coronavirus, președintele statului Belarus, Aleksandr Lukaşenko, e singurul șef de stat care nu ia în serios boala. Nu a luat nici o măsură restrictivă, astfel că toate activitățile, inclusiv întrecerile sportive, se dispută cu spectatori, ca și cum nimic nu se întâmplă în jur. De acest lucru profită acum Federația de Fotbal din Belarus, care, având singurul campionat funcțional din toată Europa, a vândut drepturile de transmitere pentru televiziuni din 10 țări, printre care Rusia, India şi Israel.

În același timp, președintele Lukașenko a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, la finalul căruia a afirmat că ”sportul este cel mai bun antivirus”. "Nu există nici un virus aici. Vedeţi, vreunul? E tot ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus", a declarat cel care conduce țara din 1994.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1