Dan Nistor, un tătic emoţionat

19-sport-_rps8736adfgdfg.jpg

Nistor i-a dedicat soţiei însărcinate golul cu FCSB din martie
Citeste tot despre: 

Dan Nistor are motive de sărbătoare. El a devenit tătic marţi şi în ultimele zile a făcut naveta între casă, stadion şi spitalul la care s-a născut băieţelul său.

În vârstă de aproape 29 de ani, mijlocaşul dinamovist Dan Nistor a aşteptat cu nerăbdare momentul naşterii fiului său. De altfel, el a celebrat golul marcat Stelei, la începutul lunii martie, într-un mod sugestiv, cu degetul mare în gură, în semn de suzetă, dedicându-i astfel reuşita soţiei însărcinate. 

19-sport-bp9h9099afgdfg.jpg

Fotbalistul a fost lăsat la spital de un prieten
Foto: Mihai Ionescu

Noul membru al familiei Nistor s-a născut însă o lună mai târziu, pe 4 aprilie, venind pe lume cu o greutate de 3,800 kg, iar fotbalistul e în al nouălea cer. El a fost surprins de fotoreporterii Click! intrând, vizibil emoţionat, pentru a-şi revedea fiul la câteva zile după naştere. Dinamovistul a ales şi numele băiatului: Matteo Andrei.

19-sport-img_4271sdfgdfg.jpg

Jucătorul a intrat emoţionat în spital
Foto: Mihai Ionescu

Chiar dacă încă nu a dezvăluit ce visează să devină fiul său, acesta are toate şansele să calce pe urmele tatălui. Mai ales că şi naşul este un fotbalist foarte cunoscut: stelistul Mihai Pintilii. Acesta şi soţia lui au fost naţii soţilor Dan şi Cosmina Nistor în 2013. Cei doi fotbalişti se ştiu de ani buni, de pe vremea când amândoi jucau la Pandurii, şi au rămas buni prieteni, chiar dacă acum unul joacă la Dinamo, iar altul la FCSB.

loading...
Loading...