Cum arată prima soție a lui Gică Hagi. A divorțat de ea pentru că i-a pus miere în cafea

leni-1.jpg

leni celnicu
Gică Hagi, alături de prima soție, Leni
foto: arhivă personală

Toată lumea o știe pe Marilena, actuala soție a lui Gică Hagi, femeia care i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Însă prea puțini știu că Regele fotbalului românesc mai are la activ o căsătorie, consumată, ce-i drept, acum 27 de ani.

Mai precis, în 15 iulie 1990, geniul balonului rotund s-a căsătorit cu Lena Celnicu, o tânără machidoancă.

Erau născuți în aceeași zi și în aceeeași lună, dragostea lor părea desprinsă din basme. Din păcate, ca să-l cităm pe marele nostru fotbalist, ”n-a fost să fie”. Cei doi soți nu s-au înțeles, s-au distanțat și, după doar câteva luni de mariaj, Hagi a depus cererea de divorț la Tribunalul Constanța.

leni-4.jpg

leni celnicu
Gică Hagi și Leni Celnicu, în ziua nunții
foto: arhivă personală

 

Motivele invocate au fost de-a dreptul hilare. Hagi a scris în cerere că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr. Acțiunea a fost respinsă de magistrați, însă Gică a mutat procesul la București. Fără câștig de cauză, Hagi a luat tribunalele la rând, pe cel din Oradea, din Brașov și, în final, din nou București, unde a și reușit să divorțeze.

varlami_leni.jpg

leni varlami
Leni s-a recăsătorit în 2004 și are doi copii
foto: arhivă personală

 

Fosta soție s-a ales cu suma de 300.000 de dolari de pe urma divorțului și și-a refăcut viața destul de târziu, prin 2004. Hagi nu a stat prea mult singur, ci s-a căsătorit cu actuala nevastă în 1995.

leni-2.jpg

gica hagi
Gică și Marilena Hagi, alături de cei doi copii ai lor, Ianis și Chira
foto: arhiva Click!

 

Loading...

Citește și

  • gica hagi academia

    Viitorul lui Gică Hagi s-a impus pe terenul lui Dinamo, 2-1. Finanţatorul şi managerul liderului din Liga I a vorbit despre duelul cu roş-albii, iar analiza sa a devenit virală.

  • hagi, campion, viitorul, antrenor

    1987 e anul în care puştiul Gică Hagi a explodat în fotbalul românesc, în tricoul marii echipe a Stelei. La 30 de ani distanţă, în 2017, „Regele” Hagi s-a reinventat ca tehnician, la comanda propriei creaţii, Viitorul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1