Cristi Manea are o iubită mai cunoscută ca el. Irina Deaconescu a fost premiată

Ultima actualizare:

    Cristi Manea, alături de Irina Deaconeasa, iubita lui
Cristi Manea, alături de Irina Deaconeasa, iubita lui

Cristi Manea este unul dintre puținii fotbaliști celebri în România care are o iubită mai cunoscută decât el. Irina Deaconescu este unul dintre cei mai bine poziționați influenceri din România și tocmai a câștigat un premiu pe baza voturilor fanilor.

Nominalizată, alături de alți 7 influenceri români la categoria Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019 din cadrul premiilor internaționale E! People's Choice Awards, Irina Deaconescu s-a numărat printre cele trei vedete din țara noastră care vor merge pe covorul roșu al galei E! People's Choice Awards, programată la 11 noiembrie, la Santa Barbara. Iubita lui Manea a fost, alături de Maria Zvincă, una dintre cele două finaliste, câștigătoarea fiind desemnată Adelina Pestrițu. Toate trei vor pleca săptămâna viitoare în SUA.

Cristi Manea a fost alături de iubita lui, Irina Deaconeasa, la decernarea premiilor
Cristi Manea a fost alături de iubita lui, Irina Deaconeasa, la decernarea premiilor

Povestea de iubire dintre Cristi Manea și Irina este destul de recentă. Cei doi sunt împreună de la sfârșitul lunii septembrie, adică la scurt tip după ce fostul dublu campion cu CFR Cluj s-a transferat la FCSB. De atunci, el nu a jucat foarte mult la noua sa echipă, fiind considerat insufficient pregătit față de contracandidatul său pe postul de fundaș lateral, Crețu. Totuși, dacă pe partea fotbalistică lucrurile nu merg așa cum visa singurul român selecționat în echipa ideală a Campionatului European de tineret, acolo unde ”tricolorii” au jucat semifinala, pe plan sentimental totul este ca uns. De altfel, iubirea pe care i-o poartă Irinei a fost vizibilă și la gala organizată joi seara într-un club bucureștean, acolo unde Cristi nu s-a sfiit să o sărute pe Irina chiar pe covorul roșu.

În vârstă de 21 de ani, Irina Deaconescu este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România. Ea are peste jumătate de milion de urmăritori pe Youtube și peste 600.000 de fani pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net