Cristi Borcea și frații Becali, noi condamnări la închisoare!

cristi borcea.jpg

cristi borcea
Cristi Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare
Foto: Arhiva Click!

Fostul finanțator de la Dinamo, Cristi Borcea, și foștii impresari Victor și Ioan Becali au fost condamnați de judecătorii Curții de Apel București la trei ani de închisoare pentur dare de mită. Ei ar fi mituit o judecătoare a Tribunalului București pentru o măsură mai blândă în dosarul Transferurilor. Judecătoarea Gianina Terceanu a fost condamnată și ea la cinci ani și șase luni de închisoare.

Magistrații Curții de Apel București au anunțat, joi (24 noiembrie), sentințele din acest caz, iar cei trei oameni de fotbal și-au prelungit „sejurul” din spatele gratiilor, potrivit ziare.com. Ioan Becali fusese eliberat condiționat recent. El și fratele său Victor Becali au fost judecați în procedură simplificată după ce și-au recunoscut vina. De asemenea, instanța a dispus anularea eliberării condiționate a lui Ioana Becali, acesta urmând să revină în inchisoare.

Cristi Borcea, cel care nu și-a recunoscut vina în acest dosar, a primit trei ani și șase luni de închisoare. Pentru că el nu a fost judecat în procedura simplificată, are dreptul de a ataca sentința. 

Totodată, magistratul mituit de cei trei, Geanina Terceanu, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare. Instanța a mai dispus confiscarea sumei de 195.000 euro de la judecătoare, reprezentând mita primită.

  • Cristi Borcea: 3 ani și 6 luni de închisoare
  • Victor Becali: 3 ani de închisoare 
  • Ioan Becali: 3 ani de închisoare și anularea eliberării condiționate
Loading...

Citește și

  • Greu de divorţat şi la judecătorie! Cristi şi Alina Borcea ar mai putea rămâne o bună perioadă soţ şi soţie, în ciuda înţelegerii pe care au făcut-o pentru a se separa oficial cât mai repede. Şi asta pentru că magistraţii ţin morţiş ca cei doi să se prezinte personal în sala de judecată.

  • Cristi Borcea pare hotărât să-şi încheie socotelile nu numai cu soţia sa, Alina, ci şi cu celelalte femei din viaţa sa. Fostul şef dinamovist a apelat la judecători pentru ridicarea sechestrului pus pe vila din Pantelimon, pe care vrea să i-o lase Mihaelei Borcea. Aşa ar putea finaliza în sfârşit partajul cu cea care i-a fost soţie timp de 23 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1