Chiricheș, cel mai ghinionist fotbalist român: s-a reaccidentat

chiriches.jpg

Vlad Chiricheş
Citeste tot despre: 

Vlad Chiricheș ar putea concura fără prea multe probleme pentru titlul de cel mai ghinionist fotbalist român. El s-a accidentat din nou la umărul stâng în timpul meciului de luni, cu Atalanta, și sezonul pare să se fi încheiat pentru el.

În ultimele 11 luni, Vlad Chiricheș a suferit nu mai puțin de trei accidentări grave. Prima dată, în luna mai a anului trecut, a fost operat la umărul stâng, lipsind de la antrenamente timp de două săptămâni. Apoi, la începutul lunii septembrie, el s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul meciului România – Muntenegru. O schimbare de direcție i-a rupt ligamentul încrucișat anterior, iar după operație a urmat o perioadă de pauză de nu mai puțin de 6 luni. A revenit pe teren la 10 martie, însă după repriza jucată a avut nevoie de altă pauză de trei săptămâni, din cauza unor probleme musculare. Apoi, soarele păreasă fi ieșit iar pe strada căpitanului naționalei României. A fost titular cu Chievo, acum 10 zile, apoi cu Arsenal, în Liga Europa, joia trecută, și a început în primul 11 și meciul cu Atalanta, de luni. Numai că, în acest meci nu a rezistat decât 13 minute, un duel umăr la umăr cu Zapata încheindu-se pentru român în urlete de durere, după ce același umăr stâng la care a mai avut probleme anul trecut i-a sărit. Încă nu se știe cât de lungă va fi perioada de indisponibilitate, dar în mod normal ”tricolorul” nu va mai prinde nici un meci în actualul sezon, din care mai sunt de disputat cinci etape.

Loading...

Citește și

  • Fostul fundaş al Pandurilor i-a făcut cadou de Craciun iubitei sale, Sabrina, o vacanţă de vis. Cei doi îndrăgostiţi s-au distrat timp de şapte zile în Insulele Maldive.

  • Ceea ce nu reuşesc unii atacanţi într-o carieră întreagă, a izbutit fundaşul Vlad Chiricheş într-o clipă de inspiraţie maximă. Golul senzaţional al băcăuanului, „foarfecă” pe spate, are însă o istorie interesantă, fiind născut din suferinţa fizică a stelistului din ultimele zile.