Cadavru găsit în epava avionului în care se afla Emiliano Sala!

emiliano_sala.jpg

Aeronava de tip Piper Malibu, în care se afla Emiliano Sala, a dispărut de pe radare pe 21 ianuarie, în dreptul Canalului Mânecii.
Foto: Getty

Informație de ultimă oră cu privire la epava avionului găsit duminică noapte (3 februarie), în Canalul Mânecii! Investigatorii au descoperit un cadavru în rămășițele aeronavei, dar încă nu au confirmat dacă este al pilotului sau al starului argentinian Emiliano Sala.

Avionul privat la bordul căruia se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost găsit în Canalul Mânecii. Aeronava dispăruse de pe radare pe 21 ianuarie. Acum, investigatorii au găsit și un cadavru în epava avionului, anunță BBC. Urmează ca aceștia să confirme indentitatea acestuia. La bordul avionului privat se aflau starul argentinian Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson. 

„În mod tragic, din înregistrările video pe care le-am făcut cu aparatele pe fundul mării reiese că în epavă este și un cadavru. Investigatorii pun la cale următorii pași pentru recuperarea cadavrului și se consultă cu familiile pilotului și ale pasagerului, dar și cu poliția”, a declarat un reprezentant al echipei de investigație.

avion_emiliano_sala.jpg

Epava avionului a fost găsită pe fundul mării
Foto: AAIB

Rămășițele avionului au fost găsite de un cercetător marin

„Rămășițele avionului în care se afla Emiliano Sala și care era pilotat de David Ibbots au fost localizate în această dimineață (n.r. duminică) de către FPV MORVEN (n.r. navă  de supraveghere și cercetare)”,  a scris pe Twitter cercetătorul marin David Mearns. Familiile celor doi dispăruți au fost informate de poliție cu privire la descoperirea făcută. Mai multe detalii vor fi anunțate luni (4 februarie), într-o conferință de presă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1