Bud nu pleacă de la CFR: "Nu ne dăm golgheterul pentru o garsonieră în Cluj"

bud-8956121545151.jpg

Cristian Bud, gogheter, fiul sau, salariu, campion
Cristi Bud
Foto: Mediafax

Cristi Bud are mai multe oferte, dar oficialii CFR-ului au anunţat că atacantul nu va pleca, deşi mai are doar şase luni de contract.

"Pentru Cristi Bud nu am primit ofertă, a primit el prin intermediul unor impresari, dar noi, clubul, nu am primit nicio ofertă. Noi avem nevoie de Bud. El când a venit din străinătate nu avea unde să se ducă, voia să se ducă la Baia Mare.

M-a sunat și m-a rugat să-l iau înapoi pentru că vrea să se relanseze și l-am luat fără să clipesc. Cred că el are o datorie față de noi și față de mine în special. El este în ultimele 6 luni de contract, dar am avut o discuție cu el și mi-a zis că va rămâne la noi", a spus preşedintele clubului, Iuliu Mureșan la Digi Sport.

Antrenorul Vasile Miriuţă a anunţat şi el aceeaşi variantă: "99,99% va rămâne la noi, am mare încredere în el. Oferta pe care a primit-o CFR-ul e foarte mică, nu putem să-l lăsăm să plece pe 50.000. Ei oferă 50.000, dar nu știu cum, ce facem acum, venim să luăm o garsonieră în Cluj? Noi ne luăm golgheter pe urmă cu 50.000?  Eu așa știu că el va rămâne la noi".

Loading...

Citește și

  • Cristi Bud şi Romeo Surdu se urăsc de moarte. Primul a acuzat că a fost “lucrat” şi dat afară de la echipa din Republica Moldova de către rival, iar acesta l-a dat în judecată.

  • Steaua e în continuare în fruntea campionatului doar pentru faptul că CFR Cluj a început sezonul cu o penalizare de şase puncte. Ardelenii au recuperat formidabil acest deficit şi au intrat puternic în lupta pentru titlu.