Bud nu pleacă de la CFR: "Nu ne dăm golgheterul pentru o garsonieră în Cluj"

Ultima actualizare:

    Cristi BudFoto: Mediafax
Cristi BudFoto: Mediafax

Cristi Bud are mai multe oferte, dar oficialii CFR-ului au anunţat că atacantul nu va pleca, deşi mai are doar şase luni de contract.

"Pentru Cristi Bud nu am primit ofertă, a primit el prin intermediul unor impresari, dar noi, clubul, nu am primit nicio ofertă. Noi avem nevoie de Bud. El când a venit din străinătate nu avea unde să se ducă, voia să se ducă la Baia Mare.

M-a sunat și m-a rugat să-l iau înapoi pentru că vrea să se relanseze și l-am luat fără să clipesc. Cred că el are o datorie față de noi și față de mine în special. El este în ultimele 6 luni de contract, dar am avut o discuție cu el și mi-a zis că va rămâne la noi", a spus preşedintele clubului, Iuliu Mureșan la Digi Sport.

Antrenorul Vasile Miriuţă a anunţat şi el aceeaşi variantă: "99,99% va rămâne la noi, am mare încredere în el. Oferta pe care a primit-o CFR-ul e foarte mică, nu putem să-l lăsăm să plece pe 50.000. Ei oferă 50.000, dar nu știu cum, ce facem acum, venim să luăm o garsonieră în Cluj? Noi ne luăm golgheter pe urmă cu 50.000?  Eu așa știu că el va rămâne la noi".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net