Bayern - Barcelona 8-2 în Liga Campionilor: ”Carnagiu”, a titrat L'Equipe

bayern_munchen_lewandoswski.jpg

Lewandowski și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în Bayern - Barcelona 8-2
Lewandowski și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în Bayern - Barcelona 8-2
Foto: Guliver/ GettyImages

Victoria cu 8-2 obținută de Bayern Munchen în fața celor de la FC Barcelona nu a rămas fără ecou în presa internațională.

"Aşa ceva nu s-a mai văzut", "Carnagiu", a titrat cotidianul ”L'Equipe”, în ediţia electronică, după ce Bayern Munchen a învins FC Barcelona fără drept de apel, scor 8-2, în sferturile Ligii Campionilor.

Bayern a fost impresionantă şi fără milă, a scris cotidianul francez, citat de news.ro.

Potrivit sursei citate, niciodată o echipă nu a marcat patru goluri în prima oră de joc la un meci direct eliminatoriu din Liga Campionilor. Mai mult, niciodată o echipă nu a marcat opt goluri într-un meci direct eliminatoriu în C1. FC Barcelona nu a mai primit cinci sau mai multe goluri la un meci direct de cupe europene în 50 de ani.

Pentru ”Marca”, eşecul Barcelonei este o umilinţă istorică, în timp ce cotidianul Sport vorbeşte despre cel mai "urât coşmar din istoria echipei catalane",

Şi cotidianul ”As” notează că FC Barcelona a arătat ca o echipă distrusă.

Formaţia Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), echipa FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1