Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, se crede persecutat

devis_mangia.jpg

Devis Mangia e antrenorul Universității Craiova de aproape doi ani
Devis Mangia e antrenorul Universității Craiova de aproape doi ani
FOTO: Sportpictures.eu

Devis Mangia, antrenorul formatiei Universitatea Craiova, nu a mai bătut pe nimeni de trei etape, dar se miră că lumea îi cere demisia.

Aflat cu sabia deasupra capului din cauza rezultatelor slabe din ultimele etape, antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, spune că nu are de gând să plece și că problemele pe care se spune că le-ar avea cu conducerea clubului nu sunt reale. ”Probabil voi aveţi informaţii, nu ştiu... Sau dorinţe. Dorinţe, speranţe, nu? Cineva poate avea dorinţe. Pentru mine nu este o problemă. Eu am un contract, dacă se schimbă ceva, nu va fi din partea mea. Am încredere din partea conducerii şi cred că am şi din altă parte. Cred eu. Eu nu ştiu de unde începe, de unde nu începe, eu ştiu cum este situaţia de aici, că am încredere din partea conducerii şi din partea majorităţii suporterilor, aşa cred eu. Simt aşa. Este posibil ca cineva să creeze probleme pentru a lua poziţie, este posibil în fotbal acest lucru”, a declarat Mangia, fără să numească persoanele care l-ar vrea demis de la cârma echipei. CSU Craiova va juca sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul, în etapa a cincea a play-off-ului.

Loading...

Citește și

  • Italianul Devis Mangia a fost numit în funcția de antrenor al echipei de fotbal CSU Craiova, el urmând să-i ia locul pe banca oltenilor lui Gheorghe Mulţescu.

  • Antrenor al Universității Craiova, Devis Mangia a explicat, într-o conferință de presă, că nu are nimic de împărțit cu fanii. “Am exagerat, dar pentru că am vrut să-mi apăr jucătorii. Eu nu am nimic cu suporterii. Le-am mulţumit de fiecare dată. Această echipă e cea mai iubită din România”, a declarat tehnicianul.