Anamaria Prodan a schimbat istoria în Arabia Saudită

Ultima actualizare:
Anamaria, alături  de fiica ei, Rebeca,  îmbrăcate în  haine arăbeşti
Anamaria, alături de fiica ei, Rebeca, îmbrăcate în haine arăbeşti

Nu e doar pe primele pagini ale presei din România, ci a ajuns să fie în centrul atenţiei în media din Arabia Saudită. Impresarul Anamaria Prodan a reuşit să facă ce nu a izbutit până acum nici o femeie în lumea arabă: să fie invitatul principal într-o emisiune de sport şi să vorbească despre fotbal. În zona Golfului astfel de apariţii ale reprezentantelor sexului frumos sunt interzise, la fel ca şi prezenţa femeilor pe stadioanele unde se joacă meciuri de fotbal.

Peste 60 de minute. Atât a stat în direct Anamaria Prodan la postul de televiziune Bein Sport 1, principala sursă de informaţie în domeniu în zona arabă. ”Sunt extrem de mândră şi încântată că am fost invitată la acea emisiune”, ne-a declarat sexy-impresara. Jurnaliştii saudiţi vorbesc despre o adevărată premieră în istoria televiziunii lor, pentru că în acea zonă femeile nu au voie să-şi dea cu părerea despre fotbal în media. 

I-au prezentat familia şi prietenii din România

Stelistul Sânmărtean  a dat lovitura prin  contractul semnat  cu arabii
Stelistul Sânmărtean a dat lovitura prin contractul semnat cu arabii

”M-au întrebat cum am ajuns să fiu agent, cum de au fotbaliştii mei încredere oarbă în mine, pentru că niciunul dintre cei pe care i-am dus în Arabia nu a dorit să semneze fără mine, am vorbit mult despre transferuri, despre relaţiile profesionale pe care le am cu oamenii de aici. Le-am spus că eu şi soţul meu suntem foarte fericiţi în Arabia Saudită, iar pe latura profesională am lucrat cu prinţi şi general-manageri şi au fost colaborări perfecte, fără nici o fisură în contracte”, ne-a mai povestit soţia lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al-Hilal. 

În timp ce Anamaria îi răspundea moderatorului, pe monitorul din platou rulau imagini din reality-show-ul ”Prodanca şi Reghe”, dar şi de la nunta ei cu Laur, poze postate de-a lungul timpului pe contul ei de pe o reţea de socializare.

”A fost un moment foarte frumos. Au difuzat filmuleţe şi fotografii cu prietenii mei din România, cu sora şi nepoţica mea, cu familia. M-am simţit foarte mândră că au vorbit atât de frumos despre mine, despre Laur despre familia noastră şi despre ţara noastră”, a mai povestit Anamaria.

Şi-a schimbat garderoba


    Anamaria, alături  de fiica ei, Rebeca,  îmbrăcate în  haine arăbeşti
Anamaria, alături de fiica ei, Rebeca, îmbrăcate în haine arăbeşti

Obişnuită să poarte haine care să-i scoată în evidenţă formele, sexy-impresara a renunţat la stilul vestimentar pe care-l aborda înainte de plecarea la saudiţi. Prodanca nu are nici o problemă în a se îmbrăca în haine tradiţionale arăbeşti şi le poartă chiar cu plăcere.

”Am o viaţă frumoasă în Arabia şi mi se pare firesc să respect regulile de aici şi cultura lor, cu toate implicaţiile de rigoare. Sunt fericită la Riad şi cel mai mult contează faptul că sunt alături de soţul meu, Laurenţiu”, ne-a mărturisit Anamaria. În Arabia Saudită impresarul îl are alături şi pe Beto, fiul cel mic.

Speră să se înţeleagă cu Steaua şi Al-Ittihad


    Stelistul Sânmărtean  a dat lovitura prin  contractul semnat  cu arabii
Stelistul Sânmărtean a dat lovitura prin contractul semnat cu arabii

Cele mai recente transferuri ale soţiei lui Reghe le reprezintă trecerile lui Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala de la Steaua la Al-Ittihad, echipa antrenată de Victor Piţurcă. Ambii jucători au semnat contracte valabile din vară, însă ei speră să ajungă la arabi chiar de acum. ”Eu încerc să fac lucrurile astfel încât să fie bine şi pentru jucători şi pentru cluburi”, s-a limitat să declare Prodanca, însă toată lumea speră ca cei implicaţi să cadă de comun acord  şi jucătorii să intre sub comanda lui Piţurcă zilele acestea, în cantonamentul din Dubai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net