Anamaria Prodan, acuzată că are amant! Ce spune despre relația cu Dan Alexa

20-sport-img_3455.jpg

Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf pozează mereu ca un cuplu bine sudat la evenimentele la care merg împreună
FOTO: Click!

Scandalul începutului de an în fotbalul românesc a fost provocat de fostul internaţional Ionel Ganea, care susţine că Anamaria Prodan şi tehnicianul Dan Alexa se “vizitează” destul de des, cu alte scopuri decât cele profesionale.

Aflată în Antalya alături de soţul său, Laurenţiu Reghecampf, Prodanca a primit o adevărată lovitură sub centură din ţară. Ieri dimineaţă, sexy-impresara a aflat cu stupefacţie de declaraţiile picante date de Ionel Ganea la televiziunea Sport.ro. Supărat probabil de faptul că a pierdut cursa pentru postul de antrenor la echipa Concordia Chiajna în favoarea lui Dan Alexa, Ganea s-a dezlănţuit. “La Chiajna, impresarul anului e pe mână cu preşedintele de-acolo. Şi-a adus antrenorul care o să aibă mutaţie pe Snagov sau unde e ea…”, a fost începutul discursului lui Ganea, lăsând să se înţeleagă că ştie câteva dedesubturi.

Fostul antrenor de la FC Voluntari a oferit apoi detalii incendiare despre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, aruncând “bomba” în familia Reghecampf. “Cu antrenorul de la Chiajna are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi? De colaborare fotbalistică sau cum vreţi voi s-o numim. Se mai întâlnesc în timpul liber, se mai vizitează”, a precizat “Ganezul”, cunoscut ca un tip direct, care spune mereu ceea ce gândeşte, fără să se teamă de repercusiuni. 

Aşadar, conform lui Ionel Ganea, antrenorul Dan Alexa (37 de ani) n-ar fi doar clientul impresarei, ci şi amantul acesteia. Reacţia Prodancei n-a întârziat să apară, în exclusivitate pentru „Click!”. „Sunt în Antalya, semnez un contract. Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu am o părere senzaţională despre el, l-am asistat atunci când a semnat cu Voluntari şi am încercat să-l ajut cu problemele pe care le avea fiul său la Rapid. Pe Dan Alexa îl reprezint de un an şi l-am asistat la câteva contracte. El ne este un foarte bun prieten de familie şi un om incredibil. Repet, nu cred că Ganea a zis aşa ceva, dar voi vorbi cu avocatul meu în această privinţă”, ne-a declarat Anamaria.

20-sport-alexa-1.jpg

Dan Alexa a antrenat în turul Ligii 1 pe ASA Tg. Mureş, iar acum s-a mutat la Concordia Chiajna

 

Ganea şi Alexa se duşmănesc de doi ani

Prin afirmaţiile de acum, se pare că Ionel Ganea vrea să-i plătească nişte poliţe mai vechi lui Dan Alexa. La finalul lui 2015, pe când Ganea era antrenor la Călăraşi, iar Alexa conducea Rapidul, între ei a pornit un scandal uriaş în liga secundă. Cum echipele lor erau rivale la promovare, „Ganezul” s-a plâns public de arbitrajele favorabile giuleştenilor. „Ionel Ganea este obraznic. Nu-i replic mai mult doar pentru că fiul său, George, joacă la noi şi l-aş pune într-o situaţie penibilă. Pentru mine, e mai important George Ganea decât Ionel Ganea”, a fost răspunsul de atunci al lui Dan Alexa.

 

Anamaria şi Reghe, căsătoriţi din 2008

Până la acest scandal, familia Reghecampf a fost lipsită de acuzaţii de infidelitate, de o parte sau de alta. Nunta dintre Anamaria Prodan şi actualul antrenor al Stelei a avut loc în vara anului 2008, la Las Vegas, evenimentul fiind unul tipic american. La acea vreme, Prodanca era însărcinată în şase luni cu Laurenţiu Reghecampf Junior, singurul copil al cuplului.

 

 

Loading...

Citește și

  • anamaria prodanca-si-reghe

    Ionel Ganea a fost în negociari să preia Concordia, însă în cele din urmă negocierile au picat, cei de la Chiajna preferându-l pe Dan Alexa, antrenor care a plecat de la ASA Târgiu-Mureș.

  • anamaria prodan

    În urmă cu zece ani a apărut prima dată cu codiţie, iar de atunci şi-a tot schimbat look-ul renunâînd la ele. Anamaria Prodan a devenit fidelă coafurii afro în ultimii cinci ani, dar ceva a făcut-o să vrea iar ceva nou. Sexy-impresara a trecut pe la salonul de înfrumuseţare de unde a ieşit total schimbată.

  • Ionela Prodan arată impecabil la cei 69 de ani ai săi, mai ales după ce a avut ambiţia să se subţieze. Cântăreaţa şi-a afişat noua siluetă, zilele trecute, când a fost premiată pentru întreaga activitate. Dar nici fiica ei, Anamaria, nu s-a lăsat mai prejos, ele ţinând cure de slăbire în paralel. Rezultatele sunt spectaculoase.

  • reghe junior

    Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dat o petrecere de pomină pentru fiul lor de 8 ani. Tortul cu roboței colorați l-a bucurat pe mezinul familiei. Pe prăjitura fastuoasă trona la loc de cinste "La mulți ani, Reghe Junior!". Alături de fericiții părinți, au fost și fiicele Anei, Rebecca și Sara, dar și o mulțime de alți copii, cu care cel poreclit Bebeto s-a distrat pe cinste. Nici Denisa Nechifor nu a lipsit, ea fiind o apropiată a familiei.