4 motive ale despărţirii dintre Mihai Neşu şi soţia lui, Maria

Ultima actualizare:

    Miahi și Maria Neșu au fost căsătoriți 14 anifoto: Click!
Miahi și Maria Neșu au fost căsătoriți 14 anifoto: Click!

Divorţul dintre Mihai Neşu şi Maria, cea care i-a fost alături 14 ani, a venit ca o consecinţă firească a evenimentelor petrecute în viaţa fostului fotbalist român. Click! vă prezintă patru posibile motive pentru care una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a încheiat cu acest divorţ.

1. Urmările accidentului suferit la 10 mai 2011.

La 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament făcut cu echipa sa, FC Utrecht, din prima ligă olandeză. Din păcate, acea lovitură primită de la un coechipier avea să-l lase paralizat, într-un scaun cu rotile. El poate să-şi mişte doar mâna dreaptă şi capul.

2. Dorinţa lui Mihai Neşu de a-i reda Mariei libertatea.

Începută ca o iubire de adolescenţi, relaţia dintre Mihai Neşu şi Maria a evoluat şi a crescut odată cu ei. Apropiaţii mărturiseau că nu era pereche mai fericită ca a lor, iar iubirea răzbătea din fiecare colţişor al sufletelor lor. Evident, iubirea nu a murit după accident, şi Maria şi-a îngrijit soţul cu speranţă şi dragoste. Numai că, văzând că starea lui nu se îmbunătăţeşte, Mihai a decis să îi propună să se separe. Plecarea la tratament în SUA fără ea, la un an şi jumătate după accident, a fost momentul decisiv al ruperii relaţiei.

3. Presiunea psihică a Mariei.

Fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu i-a fost alături fotbalistului din primele clipe ale accidentului. L-a îngrijit ca pe ochii din cap mai mult de un an, însă treptat, văzând că progresele sunt foarte mici, a început să cedeze psihic. Astfel, la un moment dat nu s-a mai putut opune deciziei fostului fotbalist de a se separa.

4. Depresia prin care a trecut Mihai Neşu.

Se spune că o iubire atât de mare trece toate obstacolele. Numai că atunci când se instalează depresia, toate punţile de legătură între parteneri se rup. Mihai Neşu a plecat plin de optimism în SUA la tratament, dar nu a făcut progresele aşteptate. Astfel, s-a instalat depresia, care l-a făcut să dorească să rămână singur şi să nu încerce o reapropiere de dragostea vieţii lui, Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net