Iubita lui Cristiano Ronaldo, în tribună cu inelul de 700.000 de euro

georgina_prietena_ronaldo_inel.jpg

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, arata inelul de logodna de 700.000 de euro
Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, arata inelul de logodna de 700.000 de euro
FOTO: Hepta

Cristiano Ronaldo străluceşte în acest start de Campionat Mondial, iar această formă specială poate fi pusă şi pe seama fericirii pe care o trăieşte în familie. El tocmai i-a dat iubitei sale inelul de logodnă, pe care aceasta l-a arătat foarte mândră unei prietene în tribune, la meciul Portugalia – Maroc.

Patru goluri în două meciuri, primul loc în clasamentul golgheterilor şi un record de peste 60 de ani bătut. Toate aceste reuşite ale lui Cristiano Ronaldo nu puteau fi obţinute doar cu antrenament, ci şi cu liniştea sufletească necesară unui campion. Iar portughezul a găsit-o în momentul în care a întâlnit-o pe Georgina Rodriguez, actuala lui iubită. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar de atunci relaţia lor a avansat până acolo încât se aud deja clopotele de nuntă. Ronaldo i-a dat deja alesei sale inelul de logodnă, iar acesta nu putea fi unul oarecare, având în vedere că vorbim de cel mai valoros fotbalist al planetei. Ziariştii de la „The Sun” au descoperit că acesta este realizat de cei de la Cartier şi a costat 700.000 de euro. De înţeles astfel de ce viitoarea doamnă Ronaldo l-a purtat mândră la meciul câştigat de Portugalia cu Maroc. Atât de fericită era, încât i l-a arătat unei prietene chiar în tribune. A fost una dintre puţinele dăţi în care Georgina (24 de ani) a venit fără vreun copil la meci. Cei doi au patru micuţi acasă, dar doar Alania Maria, în vârstă de 7 luni, este născută de frumosul fotomodel spaniol. Ceilalţi trei provin din mame surogat, dar toţi formează o familie foarte unită.

Îmbrăcată în tricoul oficial al Portugaliei purtat chiar de iubitul său în meciul cu Spania, din prima etapă, când Cristiano a marcat o triplă, Georgina a răguşit de cât a încurajat campioana europeană şi contra Marocului. S-a încheiat 1-0, dar după mari emoţii pentru lusitani, africanii atacând cu toate forţele, dar fără folos. Golul marcat de Ronaldo în minutul 4 a fost decisiv şi astfel Portugalia are patru puncte după primele două etapă. Cu reuşita din meciul de miercuri, Ronaldo a reuşit să bată un record vechi de aproape 60 de ani. Mai precis din anii ’50, când fusese stabilit de legendarul Ferenc Puskas. Acesta marcase 84 de goluri pentru Ungaria, o cifră ce părea de neegalat când e vorba de echipe naţionale. Ei bine, atacantul de la Real Madrid a reuşit să îşi treacă în cont golul cu numărul 85 pentru prima reprezentativă a Portugaliei şi să devină, astfel, cel mai bun marcator al unei naţionale din Europa. Recordul mondial e deţinut de iranianul Ali Daei, care a marcat 109 goluri în 149 de selecţii în perioada 1990 - 2007.

«Arbitrul i-a cerut tricoul la pauză»

Frustrarea a fost mare în rândul marocanilor la finalul meciului cu Portugalia. Africanii au reclamat neacordarea a două penalty-uri, acuzându-l pe arbitrul american Mark Geiger că a fost atât de fascinat de prezenţa în teren a lui Cristiano Ronaldo încât a uitat regulamentul. Unul dintre jucătorii marocani, Amrabat a mers chiar mai departe, declarând: „Arbitrul i-a cerut tricoul la pauză. L-a rugat pe Pepe să-i transmită lui Ronaldo că-şi doreşte tricoul lui. Ce-i aici? Circ sau Campionat Mondial?”, s-a întrebat, furios, acesta. În urma înfrângerii, marocanii nu mai au nici o şansă de calificare în optimile de finală ale turneului final.

mark_gegger_arbitru.jpg

Mark Gegger a fost arbitru la meciul Portugalia - Maroc
Mark Geiger a fost arbitru la meciul Portugalia - Maroc
FOTO: EPA
loading...
Loading...

Citește și