Ai văzut-o în tricou, dar uite ce elegantă e Kolinda Kitarovic în deux-pieces!

kolinda.png

kolinda kitarovic
Kolinda Kitarovic a îndurat ploaia fără să pară deranjată
foto: captură video

Campionatul Modial din Rusia s-a încheiat duminică (15 iulie), finala fiind câştigată de Franţa cu 4-2 în faţa Croaţiei. Deşi "cocoşii galici" au scris istorie la Moscova, numele cel mai des pronunţat nu este al jucătorilor, ci al preşedintei Kolinda Kitarovic, care şi-a trecut în palmares un important capital de imagine după spectacolul pe care l-a făcut în tribune şi la festivitatea de premiere.

Kolinda Grabar-Kitarovic (50 de ani) a reușit în timp record treacă la capitolul simpatizanţi fani din întreaga lume. Preşedinta Croaţiei s-a bucurat ca un copil la fiecare meci al compatrioţilor ei, iar în finală, deşi echipa ei nu a ieşit cătigătoare a dat dovadă de mult fair-play. Şi-a felicitat adversarii şi a intrat pe teren cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, de mână.    

Îmbrăcată în tricoul naționalei Croației, Kolinda a pipat şi îmbrăţişat pe toată lumea şi a îndurat minute bune ploaia torenţială până când cei din staff i-au adus o umbrelă. Gesturile ei i-au adus notoritate în întreaga lume și un val uriaș de simpatie pe rețelele de socializare. Presa internațională chiar a scris că marea câștigătoare de duminică a fost Kolinda, în ciuda succesului Franței în ultimul act.

kolinda_1.jpg

kolinda kitarovic
Kolinda Kitarovic este o preşedintă de stat foarte elegantă
foto: AFP

În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcție din istoria poporului croat. Ea a însoțit echipa lui Dalic la aproape toate meciurile acestui turneu și a devenit foarte populară în rândul fanilor fotbalului după ce a fost confundată de publicațiile din vest cu soția cântărețului Ice-T, Coco AustinEa a călătorit la economic class și a cerut să nu fie plătită pentru zilele în care s-a aflat în tribune la meciurile de fotbal ale echipei Croației.

kolinda_2.jpg

kolinda kitarovic
Kolinda are 50 de ani
Foto: AFP

Atunci când nu se distrează pe stadion, Kolinda este un şef de stat de fier, care merge la întâlniri oficiale la patru ace, în costum elegant, rochii care îi pun în valoare silueta sau în deux-pieces-uri cu care întoarce toate privirile. 

kolinda_3.jpg

kolinda kitarovic
Kolinda a câştigat un capital impresionant de imagine după campionatul Modnial de Fotbal din Rusia
foto: AFP
Loading...
 
 

Citește și