EXCLUSIV Elena Băsescu și Cătălin Tomată au deja vieți separate. Cum i-am surprins după despărțire

1.jpg

Fata lui Traian Băsescu a avut o relaţie de aproape doi ani cu tatăl celui de-al treilea copil al ei

După aproape doi ani de relaţie, EBa şi Cătălin ”Tomată” şi-au spus în iulie ”hasta la vista, baby!”. Fotoreporterii Click! au surprins, în exclusivitate, primele imagini cu fata fostului şef de stat şi tânărul afacerist: ea şi-a luat şofer, el este abătut şi încearcă să uite de necaz stând mai mult pe la pizzerie.

După ce s-a zvonit că s-a despărţit de Cătălin Gheorghe zis ”Tomată”, cei mai mulţi au spus: ”Vai, săraca EBa, a rămas singură cu trei copii. Cât de mult suferă”. Fals! Judecând după cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click!, Elena Băsescu este o femeie puternică şi se bucură din plin de viaţă, mai ales că are trei bijuterii de copii. Bruneta care arată demenţial la cei aproape 40 de ani pe care îi va împlini în aprilie şi-a luat un şofer care să-i mai uşureze munca.

2.jpg

Elena Băsescu și-a luat șofer care să-i ducă copiii la grădiniţă și la școală

Bărbatul îi conduce Mercedesul alb, duce copiii la şcoală sau la grădiniţă apoi îi aduce acasă. Înainte o mai ajuta iubitul cu aceste  treburi, dar iată că acum nu se poate împărţi între atâtea acţiuni casnice, mai ales că micuţa Anastasia (1 an) trebuie supravegheată non-stop. Weekendul trecut a fost prezentă la un botez în familie, unde naş a fost chiar tatăl ei, fostul şef de stat Traian Băsescu. EBa arăta precum Albă ca Zăpada, înconjurată de cei trei pitici.

Frumoasa brunetă a epatat din nou la capitolul vestimentaţie şi a primit complimente. Nu părea să sufere deloc, mai degrabă pare genul de femeie care după experienţe de genul acesta spune ”adio şi-un praz verde”. De partea cealaltă a baricadei, tatăl copilaşului ei, respectiv Cătălin Gheorghe zis şi Tomată, este afectat de aceasă despărţire. El a fost surprins zilele trecute pe străzile Bucureştiului, destul de abătut, semn că nu prea s-a obişnuit cu situaţia. Îmbrăcat în echipament sportiv Nike şi încălţat cu bascheţi de firmă, ”Tomată”  şi-a parcat Porsche-le Panamera cu ”TOM” la număr, lângă Teatrul Naţional, apoi, butonând de zor telefonul, s-a dus la pizzeria pe care o patronează în zona respectivă. 

4.jpg

Fostul iubit al Elenei a fost surprins de fotoreporterii Click! la pizzeria din centrul Capitalei

A verificat lotul de pizza, a vorbit cu personalul şi după ce a făcut inspecţia de rigoare, Tomată a plecat în centru, la celelalte pizzerii. În ciuda despărţirii de EBa, tânărul afacerist se îngrijeşte de copilul pe care îl au împreună şi este un tată exemplar.

S-au ocupat de afacere împreună

Cât au format un cuplu, EBa şi iubitul tinerel erau nedespărţiţi şi „la serviciu”. Elena l-a ajutat să-şi deschidă afacerea cu pizza, pe care a promovat-o intens printre fanii ei din online. În plus, cei doi petreceau ore-n şir la pizzerie, relaţionau cu clienţii sau căutau noi oportunităţi pentru dezvoltarea afacerii. De câteva luni însă, fiica cea mică a fostului preşedinte n-a mai dat nici un „semn” că ar interesa-o acest business, ceea ce a alimentat şi mai mult zvonurile legate de despărţire.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1