Andreea Marin, într-o formă fizică de invidiat, la 44 de ani! Dieta drastică pe care o urmează

andreea-marin-3-2.jpg

Andreea Marin, într-o formă fizică de invidiat, la 44 de ani! Dieta drastică pe care o urmează
Sursa foto: Facebook

Andreea Marin a dezvăluit care este dieta care o ajută să se menţină într-o formă fizică de invidiat, la 44 de ani.


Andreea Marin este recunoscută pentru apariţiile glamour, iar acum ea şi-a dezvăluit secretele siluetei perfecte, mărturisind că urmează un regim raw vegan, întrucât şi-a dorit să-şi păstreze sănătatea. 
”Eu cred că felul în care arătăm are legătură şi cu felul în care ne simţim în interior. E un moment bun din viaţă, un moment de echilibru. Sunt genul de om optimist care se bucură de ceea ce trăieşte. (…) În ultima săptămână am avut un regim raw vegan, asta pentru că aleg o dată la câteva luni să fac asta din respect pentru corpul meu. Pentru sănătate, pur şi simplu. Nu fac asta în mod normal, permanent, pentru că îmi place carnea. Am grijă ca ea să ocupe cam 20% din dieta mea. Moderaţia este foarte importantă. Cred că e cuvântul de ordine, iar asta mă ţine într-o formă destul de bună la 44 de ani', a declarat Andreea Marin pentru VIVA!.

  1. Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Andreea Bălan, anunţ surprinzător: "Dragilor, mă las de muzică"

Dieta cu pătrunjel, cel mai eficient regim! Iată cum slăbeşti trei kilograme, în doar şapte zile

Citește și

  • Declaraţiile pe care Andreea Marin le-a făcut pentru revista „Unica” au provocat o adevărată furtună în presă. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre un eventual divorţ, lucru care a născut numeroase zvonuri.

  • Alessandra Stoicescu, Teo Trandafir, Andreea Marin şi Dan Negru au ales să simtă din nou pulsul din sălile şcolilor. De această dată, însă, au preferat postura de profesori!

  • Andreea Marin Bănică este o femeie extrem de ocupată şi nu poate fi întotdeauna în preajma fetiţei sale, astfel că, pe lângă soacra sa, vedeta a angajat şi două bone care să o răsfeţe pe Ana Violeta, în vârstă de aproape doi ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1