Raluca Bădulescu are o soră de care nu ştie nimeni. Cum arată şi cu ce se ocupă Ioana

Raluca Bădulescu este celebră şi nu mai nevoie de nicio prezentare. Puţini ştiu însă că jurata de la "Bravo, ai stil" (Kanal D) are şi o soră, care ar putea oricând să-i calce pe urme. Îi seamănă leit şi ar putea face cu uşurinţă carieră în tv. Ioana Bădulescu este mai mică decât vedeta cu trei ani şi este psiholog.

Raluca Bădulescu (45 de ani) este mândră de sora ei şi deşi aceasteia îi place să stea în umbra juratei şi preferă să nu fie recunoscută pe stradă, vedeta Kanal D a prezentat-o fanilor ei de pe reţelele sociale. Raluca şi Ioana seamănă ca două picături de apă. În imagine, vedeta poartă o perucă şatenă, din colecţia ei impresionantă de astfel de accesorii, iar sora ei, o brunetă superbă cu părul creţ, zâmbeşte cuceritor în faţa aparatului de fotografiat.  

raluca_si_ioana_badulescu.jpg

raluca badulescu soar ioana badulescu
Raluca Bădulescu, alături de sora ei mai mică, Ioana
Foto: arhivă personală

"Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc", este mesajul emoţionant al vedetei pentru sora ei mai mică, de profesie psiholog. Ioana Bădulescu a urmat cursurile Universităţii "Titu Maiorescu", unde era admirată îndelung de colegi. Ioana nu s-a folosit niciodată de statutul de vedetă al surorii sale, ci dimpotrivă era mereu în preajma colegilor cu care socializa în pauzele de la cursuri. 

În urmă cu trei ani, Raluca Bădulescu a venit la tv cu sora ei şi a arătat-o atunci întregii ţări. Cele două au fost invitate în platoul Teo's Show. „A dat Dumnezeu, s-a întâmplat miracolul și am slăbit și acum mai iau haine de la ea uneori! Ea a fost toată viața așa, slabă”, spunea Raluca Bădulescu când începuse să schimbe măsura la haine după operaţia de micşorare a stomacului. Ioana a mărturisit că este o minune faptul că sora ei mai mare a reușit să "topească" atâtea kilograme. „A fost extraordinar. Și acum mi se pare uimitor când mă uit pe poze mai vechi. Parcă sunt două persoane diferite, deși ea e tot aceeași’, povestea uimită Ioana, sora vedetei.

Citește și

  • raluca badulescu

    Anii parcă au zburat, iar Raluca Bădulescu realizează asta când se uită la pozele lu fiul ei! Alex are 15 ani şi este asaltat de domnişoare. Jurata de la "Bravo, ai stil!" are grijă nu doar de educaţia lui, ci şi de vestimentaţia adolescentului. Celebra blondă şi-a dus băiatul să probeze costume semnate de bunul ei prieten, designerul Cătălin Botezatu.

  • razvan ciobanu si raluca badulescu

    Mai multe vedete de televiziune și maneliști au fost chemați la audieri joi, 12 iulie, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Ploiești. Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu au fost audiați ca martori, în vreme ce solistul Elis Armeanca ar putea avea calitatea de suspect în dosar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1