Jador, cerere neașteptată în căsătorie la Survivor All Stars. Răspunsul emoționant al Oanei Ciocan, iubita cântărețului

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de doar câteva luni, însă a devenit din ce în ce mai îndrăgit în mediul showbiz-ului, mai ales după ce vedeta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Survivor All Stars. Artistul, care a petrecut luni întregi în junglă, și-a exprimat deschis dorul față de iubita sa și i-a făcut o propunere surprinzătoare.

Jador. Foto: arhiva.
Jador. Foto: arhiva.

Cum și-a cerut Jador iubita în căsătorie

În ciuda faptului că cei doi nu s-au întâlnit în timpul competiției din cauza eliminării premature a lui Jador, artistul a reușit să obțină permisiunea de a-și vedea iubita și de a-i adresa o cerere în căsătorie într-un mod cu totul inedit.

Reuniunea lor a fost plină de emoții și tandrețe, cu îmbrățișări și săruturi pasionale care au marcat revederea după două luni de separare. La încheierea unei probe de imunitate, Jador a luat cuvântul și, în fața tuturor, a făcut o declarație de dragoste impresionantă.

Vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?" - a spus Jador, privind-o pe Oana Ciocan. După câteva momente de surpriză, Oana și-a exprimat acordul în mod ferm și emoționant: Păi, normal".

Momentul de fericire a fost umbrit de separarea celor doi

Cu toate acestea, momentul de fericire a fost umbrit de separare, Oana Ciocan fiind nevoită să se întoarcă în tabăra Războinicilor, iar Jador să părăsească competiția, eliminat din cauza încălcării regulamentului.

Gestul romantic al artistului, care a fugit din junglă pentru a o vedea pe Oana Ciocan, s-a dovedit a fi costisitor, însă emoția momentului și răspunsul afirmativ al iubitei au făcut această experiență de neuitat.

Ulterior, Oana Ciocan s-a alăturat competiției și a fost surprinsă de faptul că Jador fusese eliminat chiar în momentul în care ea intra în concurs. Emoțiile și lacrimile au fost inevitabile, iar ghinionul s-au ținut lanț, inclusiv o rană sub ochi cauzată în timpul unei probe.

"Survivor All Stars" continuă să ofere telespectatorilor momente pline de tensiune și emoție,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net