Fiica lui Irinel Columbeanu s-a angajat și îi trimite bani tatălui său! Ce meserie neașteptată are „Irinuca”

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri uimitoare despre cum se întreține! Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit că pe lângă ajutorul pe care îl primește de la câțiva prieteni care i-au rămas aproape, cea care se îngrijește de el este chiar fiica sa Irinuca. Copila care n-a împlinit nici 18 ani s-a angajat și îi trimite bani tatălui său. 

banner irinel columbeanu png

Irinel Columbeanu își regretă deciziile

Invitat într-un nou episod al podcastului „Fiță cu Adiță”, care s-a desfășurat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, Irinel Columbeanu a vorbit despre deciziile greșite pe care le-a făcut și care l-au adus la faliment. Fostul milionar a mărturisit că avea bătrânețea asigurata și putea să îi ofere un viitor bun fiicei sale, dar o investiție neinspirată l-a făcut să își piardă averea.

Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu. Acesta a mai mărturisit că regretă că Dumnezeu nu i-a dat mai multă minte pentru că acum viața lui ar fi fost alta.

Irina Columbeanu s-a angajat și îi trimite salariul tatălui său

În 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au decis să pună punct căsătoriei de doar câțiva ani. În acea perioadă, fiica lor, Irinuca, a rămas cu tatăl ei la Izvorani, însă această situație nu a durat mult. În 2018, Irinuca a decis să se mute la mama ei și, de atunci, locuiește în Statele Unite ale Americii. Fata are acum 17 ani și deja a început să vadă ce înseamnă munca. Tânăra a ales să se angajeze ca chelneriță într-un restaurant din Los Angeles și își propune să urmeze o carieră ca profesoară de limba franceză.

Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză.”, a mai spus fostul milionar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net