Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Vremea până pe 9 august: caniculă și ploi

Ultima actualizare:

    Începutul lui august va fi călduros, dar și foarte ploios
Începutul lui august va fi călduros, dar și foarte ploios

ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, iar vremea până pe 9 august se anunță călduroasă, caniculară pe alocuri, cu temperaturi ce vor depăși ocazional valorile specifice perioadei.

Până pe 9 august, vremea se anunță călduroasă, chiar caniculară în anumite zone, dar vom avea parte și de ploi zgomotoase, cu fulgere și tunete mai ales în partea de vest a țării și la munte, transmit meteorologii.  

Săptămâna 12.07.2021 – 19.07.2021 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice și în zonele montane, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Săptămâna 19.07.2021 – 26.07.2021 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în cea mai mare partea a țării, dar mai ales în zonele montane

Săptămâna 26.07.2021 – 02.08.2021

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în cele nordice și nord-vestice, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 02.08.2021 – 09.08.2021 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi local excedentare în vest, nord-vest și centru, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net