Ninge neîncetat la munte! La Bâlea Lac, stratul de zăpadă a atins deja 39 de cm VIDEO

zapada-balea-lac.jpg

Zăpadă de 39 de cm la Bâlea Lac
La Bâlea Lac se află cel mai gros strat de zăpadă din țară
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Iarna și-a intrat în drepturi în România! Luni (2 decembrie), a intrat în vigoare informarea meteo de ninsori în nord, viscol la munte și polei în sud și centru. În acest moment, cel mai mare strad de zăpadă este în Sibiu, la Bâlea Lac.

Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a atins 39 de centimetri, luni dimineața. Stația meteo de la Bâlea Lac este situată la peste 2.000 de metri altitudine, în munții Făgăraș. În această zonă, accesul se poate face doar cu telecabina. Transportul pe cablu la Bâlea Lac se face doar în condiții meteo bune, pe o distrană de 3.700 de metri, potrivit observator.tv. Turiștii pot ajunge cu mașina doar până la Bâlea Cascada. Circulaţia rutieră este închisă pe Transfăgărăşan, de la kilometrul 104 (Piscu Negru, Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Cabana Bâlea Cascadă, Sibiu).

Avertizare de ninsori și viscol în România

ANM a transmis o informare meteo de vreme rece, începând de luni (2 decembrie). Sunt anunțate ninsori abundente la munte, în nord și în centru. Local, se va semnala polei. Aria precipitațiilor cuprinde regiunile din vestul nordul și centrul țării. În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1