Imagini spectaculoase cu norul care a acoperit cerul stațiunii Mamaia

Ultima actualizare:
Nor negru deasupra stațiunii Mamaia
Nor negru deasupra stațiunii Mamaia

Până și cele mai violente fenomene ale naturii pot fi fascinante prin spectacolul pe care îl oferă. Ieri a fost cod roșu de vreme rea în mai multe zone ale țării, provocate de o masă de aer rece care traversează România. La Constanța, vânătorii de furtuni au surprins imagini incredibile cu un nor care a transformat ziua în noapte.

Fotografiile apărute marți seara pe pagina de Facebook Furtuni România – Prognoze, avertizări și analize meteo, înfățișează celebrul nor de tip Shelf, un nor negru extrem de „fotogenic” și apreciat de vânătorii de furtuni. Foarte aproape de sol, a acoperit total soarele, oferind un cadru pe cât de înspăimântător, pe atât de fascinant.


    Nor negru deasupra stațiunii MamaiaFoto: Simona Tătaru
Nor negru deasupra stațiunii MamaiaFoto: Simona Tătaru

A plouat torențial pe tot litoralul

Pe lângă spectacolul de pe cer, au fost și probleme. În Mamaia Nord, mai multe echipaje de salvare s-au mobilizat după ce la 112 a fost anunțat faptul că o persoană a fost văzută în larg în timpul furtunii. Conform PRO TV, căutările au fost ample, dar fără succes, fiind oprite după lăsarea întunericului, din cauza condițiilor meteo. În Tulcea a plouat cu gheață în unele locuri și au căzut 50 de litri pe metrul pătrat. Rezultatul – străzi inundate, copaci rupți, unii căzuți peste mașini. A fost grindină și la Năvodari, a plouat torențial la Eforie Nord, iar la Mangalia, într-o intersecție, s-a format un adevărat lac unde locuitorii, ca să facă haz de necaz, au ieșit la pescuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net