Cod roșu de vijelii la munte! Rafalele de vânt vor ajunge la 180 km/h

Ultima actualizare:

    Meteorologii avertizează că va ninge puternic la muntefoto: arhiva Click!
Meteorologii avertizează că va ninge puternic la muntefoto: arhiva Click!

Iarna nu a plecat încă! În zonele montane este cod roșu de vijelii. Potrivit meteorologilor, rafalele de vânt vor ajunge chiar și la 180 km/h. Va ploua mai consistent în nord şi centru, iar în zonele montane se anunţă lapoviţă şi izolat polei.

Vești proaste de la meteorologi! ANM a emos o avertizre de cod roșu de vânt puternic la munte, în Carpații Meridionali și de Curbură. Alerta este în vigoare de luni ora 2:00 până la ora 18:00. Sunt așteptate rafale între 140-180 km/h, potrivit Mediafax. Duminică (23 februarie), până la ora 18:00, este cod galben de vânt puternic la munte, cu rafale de 80-90 km/h, dar și ninsoare viscolită în nordul Carpaților Orientali.

Cum va fi vremea la București

Va intra în vigoare un alt cod galben, până luni la ora 18:00, care anunță vânt în cea mai mare parte a țării, cu viteze de 55-70 de km/h. În București, duminică vântul prinde putere și se încălzește, dar mai apar câțiva nori. Vor fi 13 grade la amiază și 6-7 grade pe timpul nopții, în noaptea următoare. Luni va fi soare, dar vânt puternic. Maxima zilei poaate ajunge la 12 grade C, dar se mai răcește pe timpul nopii, când vor fi zero grade C.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net