Vine căldura în apartamente!

Ultima actualizare:

Potrivit directorului general al RADET, Mihai Bogdan Becheanu, aceste probe vor fi făcute într-o primă etapă doar pe timp de noapte şi vor fi corelate cu temperaturile exterioare.În funcţie de evoluţia vremii şi odată cu îndeplinirea condiţiilor legale, se va trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim permanent. Procedurile de încărcare la cald a instalaţiilor se vor desfăşura concomitent în toate sectoarele din Capitală.

Potrivit legii, perioada de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00 - 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de 10 grade Celsius sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte 10 grade Celsius în intervalul 18,00 - 6,00.

La cererea asociaţiilor de proprietari, se poate pune în funcţiune imediat sistemul de încălzire. În cazul instituţiilor publice cu caracter social (creşe, grădiniţe, spitale) se poate trece la furnizarea de agent termic pentru încălzire în regim permanent, singura condiţie fiind înregistrarea unei solicitări din partea acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net