Uite cum se pregătesc hoţii de spargere! FOTO

Ultima actualizare:
Claudia Gheorghe a  anunţat Poliţia, după ce  amicii ei au fugit
Claudia Gheorghe a anunţat Poliţia, după ce amicii ei au fugit

Poliţiştii din Timişoara i-au prins pe cei mai proşti hoţi din lume. Cei patru suspecţi care au înscenat un jaf la un club de manele au păstrat lista pentru spargere, pe care şi-au notat numele, obiectele necesare spargerii, dar şi ce trebuie să fure.

CITEŞTE ŞI

Hoţii mascaţi au încercat să  jefuiască o bancă din Târgu-Mureş

Hoţii au fugit cu un seif sub ochii poliţiştilor

Jaful anului în Bucureşti: Hoţii au furat 25 de kilograme de aur

L-au săpat hoţii!

Ovidiu Şandor, de 22 de ani, Codruţ Pârvu, de 21 de ani, Leonard Călin, de 16 ani şi Călin Flavian, de 22 de ani, toţi din Timişoara, au reuşit performanţa să lase în plasa cu obiectele furate din barul "Amnezia" lista cu participanţii la jaf, a cumpărăturilor făcute pentru spargere şi a obiectelor pe care trebuia să le fure.

Foaia „de organizare", găsită acasă la unul dintre tineri, le-a servit drept sursă poliţiştilor care i-au ridicat ca din oală pe restul suspecţilor. Ei s-au dat uşor de gol. Aşa au aflat anchetatorii că angajata barului, Claudia Gheorghe, de 19 ani, a fost complicele lor. Hoţii s-au ţinut de lista „de cumpărături".

Ei au furat laptopul din club, televizorul şi orga, instrument care valorează 3.000 de euro. Conform listei, pentru jaf, cei patru au cumpărat mănuşi, căciuli, încălţări, o rangă, dar şi o plasă de rafie mare.

Ovi, Costi, Leo şi  Codruţ şi-au făcut  conştiincioşi notiţe  înainte de a da  lovitura. Ei şi-au notat obiectele necesare spargerii, dar şi ce trebuia  să fure din club
Ovi, Costi, Leo şi Codruţ şi-au făcut conştiincioşi notiţe înainte de a da lovitura. Ei şi-au notat obiectele necesare spargerii, dar şi ce trebuia să fure din club

„Cei patru hoţi, alături de complice, au fost prezentaţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de furt calificat", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Vezi aici o galerie foto

cas
cas

Angajata barului, mână-n mână cu hoţii

Jaful le-a fost semnalat poliţiştilor joi dimineaţă, când angajata barului „Amnezia", Claudia Gheorghe, a sunat la 112 şi a reclamat că a fost jefuită.


    Claudia Gheorghe a  anunţat Poliţia, după ce  amicii ei au fugit
Claudia Gheorghe a anunţat Poliţia, după ce amicii ei au fugit

Ea le-a spus poliţiştilor că hoţii au bătut-o, au furat o orgă, un laptop şi un telefon mobil, dar nu le-a putut recunoaşte faţa. Camerele de supraveghere ale localului nu au funcţionat în momentul aşa-zisei spargeri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net