Totul despre monstrul olandez care a îngrozit România. Bărbatul care a ucis-o pe Mihaela a fost internat la Psihiatrie

Ultima actualizare:

    Maşina lui Joop Visscher s-a izbit frontal de un TIRFoto: omroepbrabant.nl / SK-Media
Maşina lui Joop Visscher s-a izbit frontal de un TIRFoto: omroepbrabant.nl / SK-Media

Pedofilul olandez acuzat de uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, copila de 11 ani, din Dâmboviţa, s-a sinucis luni după-amiază, când a aflat că Poliţia este pe urmele sale. A intrat intenţionat cu maşina într-un camion, iar izbitura i-a fost fatală. Acum, detalii şocante ies la iveală despre trecutul lui!

Olandezul pedofil căutat pentru uciderea fetiţei din Dâmboviţa s-a sinucis luni sub ochii echipei de supraveghere, care era pe urmele sale, de la distanţă. Johannes Visscher (46 ani) se afla la volanul automobilului său BMW decapotabil, când a intrat frontal într-un TIR. Joop Visscher, cum îi spunea olandezului, era filat de autorităţile din ţara sa, puse în alertă de fapta comisă de el în Gura Şuţii, Dâmboviţa. Bărbatul era căutat pentru răpirea, violarea şi uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, o copilă de 11 ani, care a dispărut vineri după-amiaza, pe drumul de la şcoală către casă. Imaginile surprinse de camerele video din comună o arată pe fetiţă în maşina pedofilului.

Visscher a fost contactat de autorităţile române

Visscher, alături de fosta logodnică
Visscher, alături de fosta logodnică

Acesta a zăbovit 30 de minute între Gura Şuţii şi următoarea localitate, deşi drumul se face în 3 minute. După comiterea crimei, olandezul a părăsit urgent România, cu o cursă spre Amsterdam de la Aeroportul Otopeni. La aterizare, Visscher a fost contactat de autorităţile române, cu sprijinul celor olandeze. Joop Visscher a intrat astfel sub monitorizarea unei echipe de investigatori olandezi. La acel moment, Olanda încă aştepta semnalul României pentru a-l aresta - scrie presa olandeză. Visscher nu a ştiut că este urmărit, dar probabil bănuia acest lucru.

Olandezul a venit în ţară pe 18 septembrie cu o cursă de linie de la Amsterdam
Olandezul a venit în ţară pe 18 septembrie cu o cursă de linie de la Amsterdam

Imediat după incident, fosta logodnică a lui Joop Visscher a declarat în presa olandeză că nu este surprinsă de fapta săvârşită în România. “A avut un trecut tulbure. Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”, a spus ea pentru omroepbrabant.nl. Femeia, care a preferat să rămână anonimă, spune că Visscher a fost condamnat în trecut la câţiva ani de închisoare. Când a avut o relaţie cu el, nu ştia nimic despre asta. Joop era foarte inteligent şi fermecător şi a avut un job bun în domeniul IT.  Lucra în Amsterdam la UWV (Agenţia de Asigurări a Angajaţilor), care este o autoritate administrativă autonomă, aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Sociale şi Ocupării Forţei de Muncă.

A închiriat o maşină VW Tiguan cu care a răpit-o pe Adriana Mihaela Fieraru (11 ani)
A închiriat o maşină VW Tiguan cu care a răpit-o pe Adriana Mihaela Fieraru (11 ani)

“După patru-cinci luni m-a cerut de soţie. A fost nevoit să-mi spună totul despre trecutul său după ce a fost obligat de ofiţerul său de probaţiune. Eu am o fată, care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta, am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011”, spune ea. Se pare că pedofilul a făcut închisoare în ţara sa pentru multiple infracţiuni sexuale. A fost condamnat pentru hărţuire şi agresiune a unor femei. Ulterior, a fost internat într-un spital de psihiatrie după ce şi-a ispăşit pedeapsa. Acum, bărbatul locuia în Beers unde-şi cumpărase o fermă.

Adriana Mihaela Fieraru
Adriana Mihaela Fieraru

“A locuit aici doar din mai. A fost un bărbat atât de drăguţ. Mi-a cumpărat casa şi am păstrat legătura”, a declarat vecinul şocat de ce a aflat de la jurnalişti. Nu se aşteptase absolut deloc ca Visscher să fie capabil de aşa ceva.

«Există suspiciuni că a acţionat în mai multe judeţe»

Bogdan Licu, procuror general
Bogdan Licu, procuror general

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marţi, în cazul crimei comise de pedofilul olandez, că acesta ar fi putut comite şi alte infracţiuni, pentru că s-a plimbat prin mai multe judeţe ale ţării. Acesta a mai spus că se verifică toate cazurile de dispariţii de copii din ultimii 10 ani. „Există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe. Ar trebui să verificăm toate pistele. El a fost de mai multe ori în ţară, de vreo patru ori. Nu ştim dacă a avut complici. A fost în multe locuri din ţară, nu ştim de ce a fost la Gura Şuţii. Încercăm să verificăm mai mulţi complici, eventuale piste. Verificăm toate cazurile de dispariţie pe ultimii 10 ani. Colegii din Olanda sunt foarte deschişi colaborării cu noi”, a declarat ieri Bogan Licu, în cadrul unei declaraţii de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net