Top 10 lucruri de făcut de Valentine's Day

Ultima actualizare:

    Foto: sheknows.com
Foto: sheknows.com

Ziua Îndrăgostiţilor nu este doar ziua femeilor, ci şi a bărbaţilor, a tuturor celor îndrăgostiţi, indiferent de sex. Deci ce planuri aveţi pentru astăzi?

E Ziua Îndrăgostiţilor şi probabil vă gândiţi la ce cadouri i-aţi putea face persoanei iubite în această seară. Este, însă, şi ziua bărbaţilor, nu doar a femeilor, aşa că tot ceeea ce faceţi ar trebui să fie pentru amândoi. Dacă aţi rămas fără idei, iată mai jos zece propuneri pentru Valentine's Day, listă întocmită de portalul Askmen:

10. Recreaţi prima întâlnire

Unul din cele mai romantice lucruri pe care le poţi face pentru prietena ta. Femeile o iau razna după bărbaţii care îşi amintesc detalii din trecut, cum ar fi restaurantul unde v-aţi întâlnit pentru prima oară, ce aţi mâncat şi ce aţi făcut după cină. Va fi ca o sărbătorire a aniversării voastre şi puteţi combina cadourile cu bileţele care să menţioneze cât de fericit eşti că ai cunoscut-o.

9. Faceţi mişcare

Faceţi activitate fizică. Nu, nu ne referim la acea activitate fizică, ci la altceva care să vă facă inima să bată mai puternic, cum ar fi să mergeţi la patinoar sau la căţărare pe munte. Luaţi şi o sticlă cu vin, să beţi pe drum. Asemenea activităţi sunt impulsul perfect pentru relaţiile vechi şi deja "previzibile". Nimic nu va relansa o astfel de relaţia ca o ieşire din tipare, din rutină. Dacă totuşi preferi să sărbătoriţi în casă, puteţi găti cina împreună, pentru a avea totuşi o activitate în comun astăzi.

8. Mergeţi la masaj

Ori îi faci tu un masaj cum scrie la carte, ori, şi mai bine, fă o rezervare pentru un masaj "la dublu", tu şi ea. Ar trebui să vă luaţi puţin timp împreună pentru a vă relaxa unul alături de celălalt. La urma urmei, este Valentine's Day, nu 8 Martie, deci nu doar ziua ei. O ieşire la spa împreună este o activitate perfectă pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

7. Fă-i o cărare de petale de trandafir

Femeile apreciază tentaţiile, flirtul şi "aţâţatul", deci cumpără nişte petale de trandafiri şi fă cu ele o cărare de la intrearea în casă până în dormitor. Lasă-i un cadou pe pat şi se va simţi ca la o vânătoare romantică... Răsplata ta va fi pe măsură.

Citeşte mai departe pe adevarul.es!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net