Top 10 fetişuri sexuale. Al tău care e?

Ultima actualizare:

    Foto: guiltypleassures.tumblr.com
Foto: guiltypleassures.tumblr.com

Unii oameni nu sunt siguri că le au, în timp ce alţii cred că ale lor sunt anormale. Este vorba de fetişuri. Ce este un fetiş? Dacă ai unul, eşti fixat obsesiv pe acel obiect sau pe acea parte a corpului.

Ai nevoie de acel ceva pentru împlinirea şi satisfacerea sexuală. Când te masturbezi, te gândeşti la acel lucru. Chiar şi când faci sex cu un partener, ai nevoie să ai fantezii legate de obiectul respectiv sau să îl ai lângă tine, pentru a te putea excita.

De exemplu, dacă eşti atras de brunete este ceva normal, dar dacă nu te exciţi decât dacă eşti cu o brunetă, atunci cel mai probabil ai un fetiş pentru brunete.

Cuvântul fetiş a însemnat la origine "amuletă" şi îşi are originea în secolul 15, în Portugalia, în cuvântul "feitico", care înseamnă "falsă putere, obiect, talisman". De exemplu, când portughezii au explorat Africa de Vest şi au întâlnit religiile băştinaşe, au numit orice talisman (totemuri, amulete etc.) pe care le venereau localnicii "fetişuri".

Citeşte şi:

11 noi trucuri sexuale pentru bărbaţi. Ce-a adus nou secolul 21 în materie de sex?

«Dacă n-ai fost băiat cuminte, te bat!»

Iată 5 reguli sexuale care s-au schimbat în vremurile noastre

Iată patru lucruri pe care nu le ştiai despre sexul oral

14 trucuri pentru o căsnicie fără sex

La portughezii din secolul 15, "fetişiştii" au fost cei care venerau neobişnuitul. Ulterior, cuvântul a căpătat un cu totul alt înţeles.

Mai întâi, fetişul presupune transferul de putere de la o sursă originală la un substitut. Apoi, un fetişist este acel care acţionează în afara cercului aşa numitului "normal". Dar ce mai e normal în zilele noastre?

Există mai multe feluri de fetişuri, depinde de obiectele care fac obiectul acestora. Fetişurile sunt animate sau neanimate, mergând de la materiale la forme sau părţi ale trupului uman. Astfel, fetişurile pot fi pentru cauciuc, piele, latex sau mătase, pentru tocuri cui, cizme până la genunchi sau lenjerie sexy sau pentru picioare, păr, funduri, sâni şi alte părţi ale corpului.

Oamenii pot dezvolta un fetiş pentru aproape orice. Există mai multe grade de fetişism, de la "uşor" la "extrem". Dacă fetişul tău interferează cu relaţia ta sau cu viaţa, în general, ai o problemă şi ar trebui să cauţi ajutor specializat.

Următoarele 10 fetişuri sunt cele mai răspândite, ele fiind "câştigătoarele" unui sondaj realizat de cunoscuta revistă masculină Askmen:

10. Abdomenul

Bărbaţi şi femei, deopotrivă, a căzut de acord că abdomenele plate îi înebunesc cumva. Alţii au spus că nu ar putea să aibă o relaţie cu un partener al cărei burtă iese în evidenţă sau atârnă.

Unii bărbaţi, în schimb, au declarat că le plac femeile care au puţină burtică, cu o uşoară adâncitură. Un alt bărbat a declarat că dacă nu ejaculează pe burta femeii, experienţa sa nu este satisfăcătoare.

9. Piercingurile

Acest fetiş este mai popular în rândul tinerilor, cu vârstele între 18 şi 35 de ani. Orice, de la cercei în buric, în limbă sau sfârcuri, până la sprâncene sau penis a fost nu doar acceptabil, ci pentru unii, chiar obligatoriu.

Un bărbat a declarat că are un fetiş pentru pierce-ul în limbă, pentru că după o felaţie făcută de o femeie cu un astfel de accesoriu, experienţele "normale" cu fete fără pierce nu i-au mai adus nicio satisfacţie.

8. Cauciuc, vinyl, latex, piele

Bărbaţii, în special, iubesc aceste materiale. Poate nu chiar atingerea lor, cât caracterul mai degrabă pornografic pe care o conferă unei experienţe sexuale în care partenera este astfel îmbrăcată. Chiar dacă majoritatea bărbaţilor vor relaţii de durată cu "fete cuminţi", mulţi vor avea mereu o fixaţie cu imaginea de "fată rea".

VEZI AICI RESTUL "CLASAMENTULUI"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net