Vrei salariu de 5000 € ? Aplică pentru un post de însoţitor de bord pe yacht!

iaht.jpg

iaht insotitor bord
Tinerii sunt atraşi de job-urile pe ambarcaţiunile de lux
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Se știe că postul de steward sau stewardesă vine la pachet cu multe beneficii. Vorbim despre un salariu lunar fabulos, care poate ajunge şi la 5.000 de euro lunar, dar şi posibilitatea de a călători gratis în toată lumea. Dacă nu demult tinerii se înghesuiau să prindă un job la prestigioasele companii aeriene, acum preferă să-şi găsească de lucru pe yacht.

Însoţitor de bord în avion sau pe yacht? Oricare dintre variante ar alege un tânăr va fi recompensat pe măsură. Trendul a intrat în ultimii ani puternic şi în România, ba chiar există o academie ce instruiește tinerii, care îşi doresc un job bine plătit pe ambarcaţiuni de lux, alături de președinți de stat, regine sau şeici. Cei care îşi doresc un astfel de post trebuie să obţină o diplomă de steaward.

carmen.jpg

carmen preda academie iaht acreditata
Carmen Preda are o academie unde te poţi pregăti pentru postul de însoţitor de bord pe iaht
Foto: arhivă personală

"Este unul dintre cele mai bine plătite meserii din lume și nu necesită studii superioare. Salariul poate ajunge la și la 5000 euro pe lună. Tot ce trebuie să facă viitorul steward este cursul și apoi examenul prin care vor obține o diplomă acreditată internațional", a explicat Carmen Preda, directorul unei academii de profil din România. 

Carmen a lucrat chiar ea la bordul unor ambarcaţiuni de lux Tânăra antreprenoare are o experienţă de şase ani şi aşa i-a venit ideea de a-şi face o afacere de succes pentru tinerii din România.  

Click desktop articole 580x400 p1

Citește și

  • Teste pentru Stewardese

    Am selectat pentru voi două tipuri de teste pentru stewardese, de la două companii importante aeriene, pentru a înțelege la ce stres și de ce tip de interviu trebuie să treacă cele care doresc să se angajeze ca însoțitoare de bord.

  • insotirori-de-bord

    Sute de români s-au îmbulzit pentru salarii de mii de euro. Fete în fuste mulate şi scurte, tocuri înalte şi machiate perfect. Băieţi la costum, cravată şi pantofi ca scoşi din cutie. Nu este vorba despre o prezentare de modă, ci de un eveniment organizat de compania aeriană Qatar Airways, care angajează stewarzi şi stewardese. Sâmbătă, românii s-au înghesuit pentru un job de mii de euro la înălţime.