Weekendul reducerilor la vacanțe. Cât costă un sejur de sărbători și ce oferte ai pentru vara anului viitor

Ultima actualizare:

    De Black Friday și cu ocazia târgului de turism online, agențiile se întrec în oferte atractive atât în țară, cât și peste hotareFoto: Shutterstock
De Black Friday și cu ocazia târgului de turism online, agențiile se întrec în oferte atractive atât în țară, cât și peste hotareFoto: Shutterstock

An de an, în luna noiembrie, se organiza ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Zeci de agenții veneau cu oferte de vacanță în țară sau în străinătate pentru Crăciun, Revelion sau sejururi pentru vara anului viitor. În anul pandemiei, târgul nu s-a mai putut organiza fizic, ci s-a mutat în online. Ofertele sunt atractive, adaptate restricțiilor de călătorie, iar reducere, în aceste zile, ajung până la 75%.

Pandemia nu a stopat apetitul pentru vacanțe al românilor, mai ales că agențiile îi ademenesc cu oferte inedite și reduceri fabuloase. „Anul acesta nu vrem să lăsăm pandemia să strice nimănui planurile de vacanță, astfel încât ne-am mutat online. Am pregătit oferte cu reduceri de până la 75%, atât pentru Crăciun și Revelion, cât și pentru vacanțele din 2021, care vor fi disponibile online timp de 4 zile, pe o platformă special creată cu ocazia acestui eveniment. Toate rezervările de la târg beneficiază de avantaje: este necesar un avans de doar 5%, se pot anula gratuit cu până la 21 zile înainte de plecare și există opțiunea unei asigurări medicale și storno. În plus, în cazul în care călătoria nu va fi posibilă din cauza restricțiilor impuse de autorități, agenția garantează rambursarea banilor în termen de 7 zile”, explică Alexandru Mărginean, manager Karpaten Turism.

Oferte de Crăciun și de Revelion

Destinațiile către care se poate călători în siguranță și fără restricții în această perioadă sunt: Turcia, Egipt, Maldive, Zanzibar, Mexic, Dubai și Grecia. Prețurile pentru Revelion pleacă de la 309 euro/persoană și includ cazare, transport cu avionul, transferuri și asistență turistică în limba română. „Produsul vedetă al târgului este charterul către Maldive, în perioada Revelionului și prima săptămână din ianuarie. Românii pot zbura în siguranță, fără escală, la prețuri pornind de la 1.199 de euro de persoană”, adaugă Alexandru Mărginean. 

Hello Holidays își deschide porțile târgului online în perioada 12-16 noiembrie, cu reduceri de 15% la circuitele pentru 1 decembrie, Crăciun, Revelion și prima parte a anului viitor. „Sunt călătorii mai scurte, de un weekend, în România, Turcia, Grecia, Macedonia și Bulgaria, dar și călătorii de până la 19 zile în Spania, Italia, Franța. Special pentru Revelion, avem o ofertă redusă în Turcia: 7 nopți (două la Istanbul, patru în Kusadasi și una la Canakkale), 349 euro de persoană, față de prețul standard de 399 euro”, a declarat Denisa Oprea, director de marketing al agenției.

239 de lei, vacanța de vară pe litoralul românesc

Vacanțele pe litoral pentru vara 2021 se vor vinde în perioada 12-15 noiembrie cu discounturi de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele cu preț redus Early Booking se calculează și reducerile cu ocazia Black Friday, anunță Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră. Cumpărat în această perioadă, un sejur de cinci nopți la un hotel de două stele din Eforie Nord poate ajunge la 239 de lei pentru două persoane. La 3 stele, sejurul costă 365 de lei, iar la 5 stele în Mamaia 850 de lei. Există și câteva condiții: persoanele care rezervă un sejur în perioada aceasta trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 16 noiembrie. O altă condiție a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile. Totuși, românii care nu vor să riște să-și piardă banii în cazul în care nu mai pot pleca în vacanță dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus, au posibilitatea de a include în pachet asigurarea de tip storno prin intermediul căreia poate fi recuperată integral contravaloarea sejurului achitat.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net