VIDEO Scandal la Spitalul din Făget. O pacientă a cerut șpaga înapoi unui medic

doctor-spagar.jpg

O pacientă de la Spitalul Făcet acuză un medic că a luat șpagă și nu a făcut operația cum trebuie
Medicul este înregistrat cand spune că le dă șpaga înapoi
foto: captura YouTube

O discuție halucinantă între fiica unei paciente de 64 de ani și un medic din Spitalul Făget, judeţul Timiş. Femeia îi cere înapoi șpaga dată pentru o operație nereușită. Medicul promite că îi dă banii înapoi, însă nu mai știe exact suma primită. Victima e nevoită să se interneze la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce a suferit nişte complicaţii în urma intervenţiei chirurgicale, iar operaţia urmează să fie refăcută.

Femeia de 64 de ani s-a operat la picior, încercând să scape de varice. A stat internată două săptămâni la spitalul din Făget. Însă lucrurile au început să se înrăutățească. Pacienta susține că în seara când s-a internat, femeia i-a dat medicului bani, încercând să se asigure că va fi bine îngrijtă. ” Când a dat să plece, eu m-am ridicat de pe pat și i-am băgat în buzunar o hârtie de 100 de euro. El a băgat mâna în buzunar, a scos hârtia de 100 de euro, așa a făcut cu ea a zis: doamnă, eu zice, asta o pun acolo sus în dulap și trebuie să împart și cu anestezistul și cu colegul meu și atunci eu am zis: păi cu anestezistul mă descurc eu și el zice da, dar nu e destul”, a spus pacienta, potrivit Digi 24 .

Au cerut șpaga înapoi 

Femeia și fiica ei eu mers la medic să îi ceară banii înapoi și au înregistrat totoul. Imaginile au ajuns pe lugojinfo.ro. Suma despre care e vorba în discuţia înregistrată cu camera ascunsă de fiica pacientei au fost între timp returnaţi.

Mâine mă operez din nou în Timişoara, trebuie să mă deschidă din nou şi să mă cureţe şi am venit la dumneavoastră cu scopul de a-mi primi banii înapoi”, se aude pacienta pe înregistrare.

Vă dau banii înapoi, dar nu mai ştiu ce bani mi-aţi dat”, spune medicul.

100 de euro”, îi amintește femeia și continuă: ”Rana mamei mele este supra-infectată, ajunge spre cangrenă”.

Vă dau banii, fără nicio problemă, eu nu am cerut bani. Vă rog să mă înţelegeţi, dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru'mâna, dar mi i-aţi dat dumneavoastră, eu nu v-am spus”, se scuză medicul.

Dar ştiţi că în mod normal nici nu trebuie să vă dăm bani...”, îi reproșează pacienta.

Eu vă aduc banii, mie îmi pare foarte rău de reacţia asta. Eu îmi amintesc că mama a venit şi am văzut-o primă dată într-o duminică. Vă daţi seama că am vrut să o ajut”, mai spune medicul.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Loading...

Citește și

  • Medic speriat

    Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița după ce o tânără de 32 de ani a murit la 6 ore de la operația de cezariană. Pacienta a ajuns cu febră, tuse și imposibilitatea de a respita urgențe, marți, 26 martie. Familia spune că până sâmbătă,30 martie, când i s-a făcut cezariană și a putut fi salvat copilul nu a văzut-o nici un alt doctor, decât cei de la Ginecologie.

  • Foto

    De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri de erori umane medicale, căci până şi cei mai experimentaţi doctori pot fi expuşi riscului de a comite erori. Cazul unei femei din Jacksonville, Florida, întrece însă orice imaginaţie. La 14 ani de când a devenit mamă i-a fost descoperit în măduvă o parte dintr-un ac care a fost folosit pentru a se i administra injecţie epidurală.

  • Malpraxis, greseala medicala, pacient, lege, Colegiul Medicilor

    Nu realizezi cât de prețioasă e viața decât atunci când atârnă de-un fir de ață. Holurile spitalelor ascund povești sfâșietoare, pe care nu le vezi în filme. Tot într-un spital am aflat povestea unei adolescente: o greșeală medicală a imobilizat-o la pat, iar cei vinovați nu au fost făcuți responsabili pentru faptele lor nici până astăzi.