Sex oral în Primărie, cu două minore. Un primar din Iași a dat 100 de lei pentru o fată răpită de la școală

Ultima actualizare:

    Damian Butnariu, primarul din Mogoşeşti Siret foto: captura Facebook
Damian Butnariu, primarul din Mogoşeşti Siret foto: captura Facebook

Informații explozive apar în într-un dosar de proxenetism și trafic de carne vie în care sunt implicați mai mulți proxeneți periculoși din Pașcani. Primarul comunei Mogoşeşti Siret, Damian Butnariu, apare într-un dosar după ce a întreținut relații sexuale cu două fete în sediul Primăriei.

Numele edilului din Mogoşeşti Siret a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa, potrivit adevarul.ro

Tânăra a povestit că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu o persoană numită Damian (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul Buduroi.

Răpită de la școală și obligată să se prostitueze

Anchetatorii au aflat de la Diana cum a ajuns ea prostituată în biroul primarului din Mogoşeşti-Siret. Fata a spus că, în acea vară, ea şi sora sa - în vârstă de 16 ani - au avut un conflict cu mama lor şi au plecat de acasă. Amândouă erau bursiere şi primeau alocaţie, şi au decis să se mute cu gazdă în Paşcani. Un tânăr la care au apelat le-a dus la Adrian Buduroi, care locuia în suburbia Fântânele din Paşcani. Acesta le-a abuzat sexual încă din a doua seară, scenele fiind filmate. „În zilele următoare, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii sexuale cu el ameninţând-o că va face publice înregistrări video ale relaţiilor sexuale întreţinute cu victima“, se arată în motivarea din 2019 a sentinţei prin care Buduroi a primit 15 ani de închisoare.

Proxenetul a fost condamnat

După doar câteva zile, mama celor două surori a făcut plângere, iar Buduroi a trimis fetele la Poliţie. În toamna anului 2007, Adrian Buduroi a aşteptat-o pe Diana să iasă de la şcoală şi a ameninţat-o că o va omorî dacă nu va urca în maşina sa. Acolo, se mai afla o copilă de 17 ani, şi un alt bărbat. Buduroi a dus fetele în Mogoşeşti-Siret, mai exact în sediul Primăriei, „unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu martorul Butnariu Damian“. 

Primarul recunoaște că a făcut sex oral cu fetele, în Primărie

În motivarea judecătorilor, de pe 31 mai 2019, se arată că primarul Damian Butnariu a recunoscut faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu două fete  care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian. Pentru aceste servicii, edilul i-a plătit proxenetului suma de 100 de lei.

În acelaşi document se mai precizează că primarul şi-a menţinut declaraţia şi în timpul procesului. Sentinţa nu este definitivă şi, în perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi. Contactat telefonic joi de „Ziarul de Iaşi“, primarul Butnariu a fost destul de incoerent. Nu a negat explicit declaraţia dată în faţa anchetatorilor, ci doar a motivat că nu îşi aduce aminte. „Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci“, a spus primarul. 

Adrian Buduroi, proxenetul care a dus minore în sediul primăriei Mogoşeşti Siret, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, sentinţa nefiind însă una definitivă. 

Damian Butnariu este primar din 2004 şi ocupă această funcţie şi în prezent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net