Selfie pe tren cu prețul vieții! Moda care omoară tineri VIDEO

Ultima actualizare:

    Tot mai mulți adolescenți își fac selfie pe tren și suferă accidente teribileFoto: captură Youtube
Tot mai mulți adolescenți își fac selfie pe tren și suferă accidente teribileFoto: captură Youtube

Să îți faci selfie pe tren a devenit un fenomen care a luat amploare, în ultimii ani. Mai mulți tineri s-au rănit încercând să își facă poze pe vagoanele aflate în mișcare. Luni (27 iulie) o adolescentă din Adjud s-a rănit grav încercând să își facă astfel de poze.

Tânăra de 16 ani s-a electrocutat la firele de înaltă tensiunie, în timp ce încerca să își facă selfie pe tren. Fata a suferit arsuri foarte grave pe mare parte a corpului și a fost adusă cu elicopterul SMURD la București.Mai mulți tineri teribiliști au început să își facă selfie pe tren, majoritatea ajungând la urgențe.

Selfie pe tren, o modă periculoasă

Fenomenul nu este unul nou și a devenit o modă printre tineri. Recent, două fete din Republica Moldova s-au electrocutat încercând să își facă selfie pe tren. Una dintre ele a murit la spital, din cauza arsurilor suferite. Incedintul a avut loc în luna mai a acestui an și a șocat o lume întreagă. Tot în această vară, alte două tinere din Rusia au încercat să își facă selfie pe tren, iar urmarea a fost îngrozitoare. Fetele au fost duse de urgență la spital, suferind arsuri pe 70% din corp, potrivit site-ului dazeddigital.com. Selfie-urile periculoase, devenite un tred, curmă tot mai multe vieți. Tinerii cad de pe stânci înalte sau fac accident cu mașina încercând să se pozeze în ipostaze periculoase.

Tinerii din lumea întreagă mor făcându-și selfie pe tren

Un tânăr de 21 de ani din Spania a murit, în martie 2014, încercând să își facă selfie pe tren. La fel ca și în celelate cazuri prezentate, bărbatul a fost electrocutat de firele de înaltă tensiune și a murit pe loc, conform India Times. Tot mai multe povești de acest gen au fost în atenția presei internaționale în ultimii ani. Anul trecut, un alt accident a avut loc în Bilaspur, din India. Ketan Poddar a vrut să își facă selfie pe tren și a suferit arsuri grave. Tot în India, un adolescent de 16 ani a suferit arsuri pe 90% din corp, din cauza unor fire de înaltă tensiune, după ce și-a făcut selfie pe tren. Martorii au spus că au văzut fum ieșind din corpul băiatului, care a ajuns în stare gravă la spital. Deși tot mai multe cazuri cu tineri care își fac selfie pe tren au fost mediatizate în întreaga lume, adolescenții continuă să cadă în plasa acestei mode periculoase de a face poze.

Selfie pe tren, un trend ce trebuie oprit

Chiar dacă pare ireal, astfel de povești apar tot mai des în presă. Tinerii care își fac selfie pe tren mor sau sunt accidentați grav, într-un exces de teribilism. Urmând exemplul videoclipurilor pe care le văd pe internet, adolescenții încearcă să câștige popularitate făcându-și selfie pe tren, pe blocuri înalte, pe mașini sau pe stânci. Trendul selfie-urilor periculoase omoară tot mai mulți oameni anual, iar autoritățile nu sunt capabile să stopeze acest fenomen. Cu siguranță, acest teribilism are întotdeauna urmări grave și ar trebui oprit cu orice mijloace cu putință.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net