Şase soluţii pentru a folosi zaţul de cafea la curăţenie

Ultima actualizare:

1. Zaţul de cafea poate fi folosit ca fertilizant pentru florile care preferă şolul uşor acid precum cameliile sau tufele de trandafiri. Zaţul amestecat în pământ eliberează nutrienţi ce îmbogăţesc solul.

2. Pune cafea măcinată într-o farfurie şi aşaz-o în frigider pentru a elimina mirosurile neplăcute de mâncare. Tot pentru eliminarea mirosului cu zaţ de cafea se pot spăla caserolele, răzătoarea şi tocătorul din plastic.

3. Zaţul de cafea este recomandat pentru a ţine insectele la distanţă. Împrăştie zaţ în locurile din casă unde bănuieşti că se ascund furnicile şi gândacii.

4. Încălţămintea care a prins miros neplăcut poate fi împrospătată cu zaţ de cafea. Presară zaţ în interiorul pantofilor şi lasă-l peste noapte. Apoi, aspiră pantofii bine.

5. Pentru a îndepărta praful depus pe mobilă, toarnă zaţ de cafea înainte de a-l curăţa. Astfel, vei diminua cantitatea care se ridică, de obicei, în aer.

6. Şi mirosul neplăcut al scrumierelor poate fi îndepărtat cu zaţul de la cafea. Spală scrumiera şi pune in interior o lingură de zaţ. Cu o cârpă uscată freacă bine, iar apoi clăteşte cu multă apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net