Româncele, campioane la sex pe bani în Elveţia

bor1-2326551515151.jpg

bordel, patron, fete, elvetia
Siguranţă, discreţie și respect, de asta au parte clienţii și fetele care lucrează la Clubul Relax din Elveţia

Prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în ţări precum Elveţia ea este absolut legală. Astfel că lui Tony nu i-a fost greu să îşi deschidă un bordel în Zürich. A intrat în branşă în urmă cu aproape nouă ani, iar azi localul său a devenit unul dintre cele mai căutate. Atât de clienţi, cât şi de fetele care vor să practice prostituţia în condiţii legale.

„În primul rând, ofer siguranţă, discreţie şi respect. Nu doar fetelor, ci şi clienţilor. Noi nu colaborăm cu intermediari, nu acceptăm proxeneţi şi nu obligăm nici o fată să facă ceva împotriva voinţei ei”, îşi începe Tony povestea. În prezent, din cele 24 de angajate pe care le are, toate cu forme legale, 23 sunt românce, iar una este din Ungaria. „Româncele sunt foarte apreciate”, ne asigură patronul.

Iar mulţumirea clienţilor se reflectă şi în banii pe care felele îi primesc pentru serviciile lor. „O fată poate face cu uşurinţă 1.000 de franci (aproximativ 923 euro) pe zi, sau, în 25 de zile, poate ajunge la 20.000 de franci elveţieni (aproximativ 18.500 euro)”. Programul de lucru începe la ora 14 şi se termină la 4 dimineaţa.

Cum ajung fetele la localul lui Tony? Din vorbă în vorbă, căci cele care se întorc în România le spun şi prietenelor, iar altele ajung să lucreze aici fie în urma anunţurilor de angajare de pe pagina de Facebook a clubului Relax, sau chiar de pe site-ul lor oficial.

 

bor-2-11515515.jpg

bordel, patron, fete, elvetia
La doar 31 de ani, Toni face bani frumoși cu bordelul său din Zürich

 

Cea mai veche angajată de aici face această meserie de patru ani, este căsătorită, iar soţul ei ştie cum câştigă ea atât de mulţi bani: „Alina are 27 de ani şi mi-a spus că anul acesta vrea să se «pensioneze». Şi-a deschis o afacere acasă, de care se ocupă soţul ei, care ştie ce face ea şi a fost de acord de la început”, ne asigură Tony.

Sunt însă şi fete ale căror familii nu ştiu cu ce se ocupă ele în Elveţia. Şi, garantează patronul localului, nu vor afla nicicum: “Le protejăm identitatea, în sensul că nu le promovăm pe internet dacă ele nu doresc acest lucru”.

1.jpg

bordel elvetia
Angajatele bordelului pot câştiga până la 1.000 de euro pe zi
Foto: Click!

 

Loading...

Citește și

 • Cel mai iubit concurs din presă are fani şi-n rândul vedetelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Ştefan Stan şi Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiau ziarul şi dezlipeau tichetul care aduce mii de premii.

 • castigator, concurs, premii, clickmania

  Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Cel mai tare concurs al primăverii a premiat în două săptămâni peste 1.300 de cititori fideli. Printre norocoşi se numără şi Daniel Anghel, căruia lozul de la Click! i-a adus 1.000 de lei.

 • hiv prostituate

  Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii efectuează cercetări faţă de cinci persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori. Cei cinci suspecți ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze în București și Londra. Mai mult, două dintre ele sunt purtătoare ale virusului HIV.

 • maicuta sexy

  O „armată” de măicuțe călătorește prin toată lumea și pozează în prostituate pe străzi și în moteluri. Nu au încredere în nimeni și încearcă să realizeze un lucru pe care autoritățile încearcă să îl facă de mult timp. Motivul pentru care călugărițele fac asta este unul inedit și are un scop nobil.

 • fetele erau racolate pe Facebook

  O prostituată americană din New York a redactat o scrisoare pentru o femeie căsătorită al cărei soţ o înşală.

 • În rechizitoriul întocmit de DIICOT în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, anchetatorii arată că una din prostituate avea legitimație de polițist local. În plus, multe dintre „fetițele” vândute pentru sex erau minore. În acest dosar, au fost trimişi în judecată, printre alţii, proxeneţii Bogdan Şalapa şi Florin Nimară.

 • prostituate prostitutie proxeneti sex

  Doi vasluieni, cunoscuţi în lumea interlopă locală, au fost condamnaţi după ce au exploatat sexual mai multe minore selectându-le clienţi din rândul fotbaliştilor şi oamenilor de afaceri. Două din fetele exploatate vor fi despăgubite cu 180.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1