Profesoara care a avut relaţii sexuale cu un elev de 11 ani, trimisă în judecată

Ultima actualizare:

Maria Marinela Moldovan, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un puşti de 11 ani, este de profesie sociolog şi este angajată la un centru din Cluj. Femeia în vârstă de 36 de ani riscă pedeapsa cu închisoarea, dacă va fi găsită vinovată în acest caz.

Revoltător! Adulta care a corupt sexual un copil a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore, a fost eliberată şi plasată sub control judiciar, iar acum a fost trimisă în judecată. Scandalul a izbucnit în urmă cu un an, când localnicii din comuna Aiton (Cluj) au surprins-o pe femeia de 36 de ani sărutându-se cu un puşti. Băiatul de 11 ani i-ar fi povestit psihologului că se întâlnea în diverse locuri cu Maria Moldovan şi că ea iniţia raporturile sexuale. Elevul ar fi încercat  să pună în practică poziţii sexuale, pe care le-a deprins din relaţia nepotrivită, cu o colegă de şcoală, scrie ziardecluj.ro. Familia băiatului ar fi încercat să pună batista pe ţambal în acest caz, pe motiv că se fac de ruşine în sat. 

„Poliţiştii Secţiei 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, judeţul Cluj, a întreţinut raporturi sexuale, pe o perioadă de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani”, anunţau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj în urmă cu un an. În 2018, la Judecătoria Turda au fost înregistrate nu mai puţin de patru dosare penale pentru acuzaţia de ”act sexual cu un minor”.

«O profesoară foarte ataşată de copii»

Un alt caz care a făcut vâlvă zilele trecute este cel al profesoarei de engleză de la Şcoala Gimnazială din Săliştea (Alba). Femeia de 34 de ani e acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani, din clasa la care preda. Cercetată sub control judiciar, ea şi-a dat demisia de la catedră. “Era o profesoară bună, foarte ataşată de copii, iar elevii - foarte ataşaţi de ea. Nu mi-am imaginat niciodată că s-ar putea întâmpla aşa ceva”, spune Ioana Suciu, directoarea şcolii din Săliştea. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul de trei ori, în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net