Poftiţi în biroul şefei de la Mediu, Graţiela Gavrilescu! EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Graţiela Gavrilescu ne-a arătat de ce obiecte este ataşatăFoto: Dorin Constanda
Graţiela Gavrilescu ne-a arătat de ce obiecte este ataşatăFoto: Dorin Constanda

Icoane, câteva tablouri şi plante ornamentale. Acestea sunt „amprentele” pe care le-a pus ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, la serviciu. Reporterii Click! au fost curioşi să vadă cu ce şi-a decorat biroul demnitarul numit în această funcţie acum cinci luni.

Din nou o femeie pentru Ministerul Mediului: deputatul PLR Graţiela Gavrilescu. Ne-a poftit fără probleme în biroul său de demnitar.Ne aşteptam să vedem un birou aglomerat de mobilă şi obiecte aduse de acasă pentru a-i înveseli zilele de lucru. Am greşit! Poţi întoarce o maşină prin biroul ministrului, atât este de golaş. Câteva plante şi patru ghivece cu orhidee, aranjate spectaculos. Un birou de pe care lipsesc tradiţionalele suveniruri şi fotografiile de familie. Mape cu acte de analizat şi semnat, o icoană, trei biscuţi şi o ciocolăţică.

”Este gustarea mea, dacă mi se face foame. Mi s-a părut cam trist biroul, mai nimic vesel. Am adus de acasă trei iconiţe şi două tablouri mici, pictate de artişti contemporani, nimic scump. Le-am cumpărat pentru că sunt vesele”, ne-a explicat Graţiela Gavrilescu.

”De Paşte, biroul a fost plin cu mâncare. Am gătit miel şi drob, ouă roşii şi am adus şi colegilor mei”, ne-a spus demnitarul.

Este ministru de cinci luni şi a avut deja treabă. A început Programul Rabla, a lansat eco-tichetele de 20.000 de lei la cumpărarea unei maşini electrice, are bani să pună 200 de prize de alimentare pentru autoturismele care merg cu baterie.

Biroul este golaş. Ministrul şi-a adus două tablouri şi două icoane  ca să înveselească încăperea
Biroul este golaş. Ministrul şi-a adus două tablouri şi două icoane ca să înveselească încăperea

Click! spune

Graţiela Gavrilescu are 48 de ani şi a absolvit în 1989 Facultatea de Tehnologie Petrochimică la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti. De profesie inginer, a abandonat meseria de bază în favoarea afacerilor, apoi a prins gustul politicii. Este deputat din 2008. Are mai multe terenuri, un apartament şi două case, precum şi trei maşini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net