O elevă din Timișoara a găsit un bărbat dezbrăcat în baia școlii

barbat_dezbracat.jpg

barbat dezbracat, timisoara, liceu, eleva, baie
Un bărbat dezbrăcat a fost surprins în baie de o elevă
Citeste tot despre: 

O elevă de clasa I din Timișoara a trăit șocul vieții ei când a intrat în grupul sanitar al școlii și a dat peste un bărbat dezbrăcat, la prima oră a dimineții. Speriată, a fugit înapoi în clasă și abia la sfârșitul orei i-a povestit învățătoarei clipele de groază prin care a trecut. Polițiștii îl caută pe individ, care a fost surprins de camerele de luat vederi.

Incidentul s-a petrecut la Liceul de Artă Ion Vidu, luni dimineață. Eleva de clasa I i-a cerut voie învățătoarei să meargă la baie, în timpul primei ore de curs. Ajunsă în toaletă, fetița a fost surprinsă de un bărbat. Speriată, a fugit înapoi în sala de curs și i-a spus învățătoarei, la pauză, că în baie a văzut ”un hoț”.

 

Camerele de supraveghere l-au surpins pe individ

 

„După prima oră de curs, învăţătoarea de la clasa I a venit la doamna director şi a povestit că o fetiţă care a cerut la toaletă în timpul orei de curs ar fi avut un incident, în punctul sanitar, în faţa căruia ar fi fost un individ necunoscut numit de copil un hoţ”, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu. Pe camerele de supraveghere de pe holul şcolii se vede cum bărbatul se plimbă pe hol şi apoi intră în baie, însă nu se ştie cum a intrat aici. Școala are paznic, însă la o intrare secundară, mai mulţi muncitori descărcau materiale de construcţii, iar acea poartă era nesupravegheată. Potrivit stirileprotv.ro, fetiţa i-ar fi spus unei poliţiste, după ce s-a împrietenit cu ea, că bărbatul era dezbrăcat în baia fetelor. Poliţia a deschis o anchetă şi îl caută acum pe bărbat pentru a-l identifica.

Loading...