Monica Anisie solicită anchetă, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi au fost loviți de profesoară în Maramureș

monica-anisie.jpg

Ministrului Educației, Monica Anisie, i s-a cerut demisia în repetate rânduri, dar refuză să și-o dea
Monica Anisie solicită Inpectoratului Școlar o anchetă în acest caz
Foto: Arhiva Click!

Caz șocant în Maramureș! Monica Anisie solicită Inpectoratului Școlar o anchetă, după ce a aflat de pe Facebook că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Ministrul Educației este de părere că astfel de cazuri nu trebuie să scape nepedepsite.

„Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli, a transmis Monica Anisie printr-un mesaj pe Facebook.

 

Loading...

Citește și