Moment bizar în timpul liturghiei! O femeie a "dansat" în jurul lui ÎPS Teodosie: "Nu am vrut să reacționăm!"

femeie-ips-teodosie.png

Femeie dansând în jurul lui ÎPS Teodosie
Femeia părea că este într-o transă
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Scene cel puțin ciudate la Constanța în timpul Sfintei Liturghii, în fața Catedralei Sfinții Ap. Petru și Pavel. O femeie neidentificată a început dintr-o dată să se învârtă în jurul ÎPS Teodosie.

Părintele Teodosie şi restul preoţilor nu au reacţionat în niciun fel, se pare că de teama femeii. Înalt Prea Sfinţia Sa a şi binecuvântat-o, potrivit adevarul.ro. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ce a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului despe incident

"Noi nu am vrut să reacționăm, să intervenim cu ceva. Ne-am dat seama că ne confruntăm cu un om cu o anumită instabilitate emoțională. Ne eram teamă de cum va reacționa. Am fost avertizați de autorități că această izolare la domiciliu vor aduce și probleme comportamentale. Aș vrea să nu fiu în această situație. Sperăm că a fost o chestiune de moment a doamnei și că nu a pățit ceva complicat. Doamna nu e o credincioasă a Catedralei. Nu am identificat-o printre cei care vin în mod frecvent aici. Probabil a venit mai de departe să îl vadă pe ÎPS Teodosie. Sperăm doar să fie o chestiune de moment. După acel moment, a dispărut de la Slujbă, nu am mai văzut-o", a declarat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, la Antena 3.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1