Mâncăruri ideale de 1 Decembrie! Iată ce bunătăţi româneşti găseşti în magazine

Ultima actualizare:

    Micii sunt azi la mare căutare
Micii sunt azi la mare căutare

Simte spiritul Zilei Naţionale şi la masă! Aşa cum parada militară, steguleţele agăţate de maşini şi urările au devenit o obişnuinţă, la fel şi consumul de mâncăruri româneşti a început să devină tradiţie. Mulţi nu simt că e 1 Decembrie dacă nu gustă doi mici cu muştar, sărmăluţe sau cârnaţi cu fasole. Pentru patrioţi, supermarketurile au scos pe piaţă, în această perioadă, o mulţime de preparate făcute în România.

Kaufland invită românii să descopere noua sa marcă proprie, “K-Vreau din România”, recent lansată în întreaga rețea națională de magazine. Gama oferă o varietate de produse făcute exclusiv de producători şi furnizori locali, de la alimente de bază, precum făină, mălai, griș, arpacaș, produse de panificație, mezeluri, dulciuri (cornulețe cu diferite umpluturi, rulade, salam de biscuiți etc), lactate (brânzeturi, smântână, lapte, iaurt), sucuri naturale de fructe, până la preparate cu specific local, precum jumări, carne la garniță, salam de Sibiu și altele. Produsele sunt create special pentru cei care vor să savureze din plin gustul autentic românesc, dar și să se bucure de rețete care au trecut testul timpului.

Bunătăţi româneşti de la Kaufland
Bunătăţi româneşti de la Kaufland

Lidl s-a pregătit de sărbătoare cu produse mai sofisticate, din gama Deluxe. File din piept de raţă umplut cu castane, piept de curcan cu roşii uscate, pateuri şi brânzeturi, condimente, dulciuri şi vinuri bune, toate acestea se găsesc pe rafturile magazinelor în această perioadă. Mega Image a pregătit deja coşurile cu figurile de ciocolată, cozonaci şi vin, pe care le poţi oferi celor dragi în “luna cadourilor”.

Preparat din gama Deluxe de la Lidl
Preparat din gama Deluxe de la Lidl

Unele supermarketuri, dar şi vânzătorii ambulanţi din târguri nu mai fac faţă, azi, vânzării de mititei cu muştar şi cartofi prăjiţi. Dacă nu aţi apucat până acum să gustaţi nimic din toate acestea, mai aveţi o şansă în seara aceasta, la târgul de Crăciun inaugurat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei. Vor fi peste 100 de căsuţe unde veţi găsi o zonă gastronomică cu produse româneşti, dar şi ornamente, jucării şi obiecte de îmbrăcăminte.

Vei găsi multe dulciuri la târgul de Crăciun
Vei găsi multe dulciuri la târgul de Crăciun

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net