UPDATE Lista zborurilor anulate. Spre ce țări nu mai putem călători cu avionul și până când

Ultima actualizare:

    Ne vom lua adio, pentru o vreme, de la călătoriile cu avionul
Ne vom lua adio, pentru o vreme, de la călătoriile cu avionul

Orașe în carantină, aeroporturi închise, zboruri anulate. În perioada următoare trebuie să uităm de călătoriile cu avionul. Toate companiile aeriene au anunțat modificări și anulări de zboruri spre și dinspre România. Zborurile spre Italia sunt suspendate până pe 20 aprilie, spre Spania până pe 14 aprilie, spre Franța și Germania până pe 8 aprilie, anunță vola.ro. Ordonanța militară 7, care va intra în vigoare din seara de 5 aprilie, vine cu noi restricții și zboruri anulate.

UPDATE. Se suspendă toate zborurile spre și dinspre Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Irlanda de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile. Potrivit Ordonanței Militare 7, măsura se aplică începând cu data de 5 aprilie, ora 23.00. De asemenea, se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Franța și Germania și din aceste țări către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 8 aprilie. Măsurile nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

Aegean Airlines a suspendat toate zborurile până pe 14 aprilie inclusiv.

Australian Airlines a auspendat toate zborurile până pe 19 aprilie, perioadă cu posibilitate de prelungire.

Blue Air are toate zborurile suspendate din 21 martie până la ridicarea stării de urgență în România.

Bussels Airlines a suspendat toate zborurile din perioada 21 martie – 19 aprilie.

Emirates nu mai operează până pe 8 aprilie.

Lufthansa a decis să anuleze aproximativ 23.000 de zboruri în perioada 29 martie – 24 aprilie.

Ryanair a anulat circa 80% din zboruri.

Swiss Airlines va avea doar 40 de zboruri pe săptămână în perioada 23 martie – 19 aprilie.

Tarom a suspendat toate zborurile interne pe teritoriul României până pe 7 aprilie, precum și toate zborurile către Franța și Germania până cel puțin pe 8 aprilie.

Turkish Airlines nu mai zboară până pe 1 mari. Singurele zboruri operabile ale companiei rămân cele de pe teritoriul Turciei.

Wizz Air a anulat o mare parte dintre zborurile operate din/spre destinații din România. Câteva dintre rutele anulate spre Spania, Italia, Germania, Franța și Dubai. Până la 1 mai sunt suspendate toate zborurile care au ca punct de plecare sau destinație aeroporturile din Timișoara, Craiova și Sibiu.

Astfel, nu mai zburăm spre Italia până la 20 aprilie, cu posibilitatea ca perioada să fie prelungită, spre Spania toate zborurile au fost anulate până la 14 aprilie, spre Germania și Franța toate zborurile sunt suspendate până la 8 aprilie, spre Marea Britanie și Belgia multe curse sunt suspendate până pe 30 aprilie, spre Danemarca până pe 2 mai, spre Elveția până pe 19 aprilie, spre Olanda până pe 3 mai.

Dacă ți-ai cumpărat mai demult bilet și zborul tău a fost anulat, vei fi informat prin e-mail. Compania aeriană îți va prezenta și opțiunile de rambursare a banilor (proces care durează mai mult în această perioadă, adică minimim 30 de zile).

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net