Infirmierul şi-a înjunghiat de zece ori iubita asistentă, apoi s-a sinucis. Mesajul lui de adio

Ultima actualizare:

    Gheorghe Ghenea (54 de ani) s-a răzbunat pe Ramona Cosmescu (46 de ani)
Gheorghe Ghenea (54 de ani) s-a răzbunat pe Ramona Cosmescu (46 de ani)

Gelozie şi sânge la Slatina! Un episod cumplit s-a derulat sâmbătă noapte, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Olt. Un infirmier de 54 de ani a înjunghiat mortal o asistentă de 45 de ani, apoi s-a sinucis, prin tăierea venelor. Şi asistenta Ramona Cosmescu, şi infirmierul Gheorghe Ghenea erau divorţaţi şi aveau câte doi copii.

Secvenţe terifiante în noapte! Ramona Cosmescu, asistentă medicală, şi Gheorghe Ghenea, infirmier, ambii la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina, se aflau într-o relaţie. Femeia avea 46 de ani şi lucra în spital din anul 2002, în timp ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, lucra în spital din 1994. Cei doi iubiţi s-ar fi închis în sala de tratamente la miezul nopţii.

La ora 1.30, din încăpere au răzbătut urlete. Îngrozită, o altă asistentă a sunat la 112, scrie adevarul.ro. Sosiţi de urgenţă, pompierii au reuşit să deschidă uşa, blocată cu o canapea din sala de tratamente, şi au avut parte de o imagine de coşmar. Cei doi erau întinşi pe podea, cu faţa în jos, ambii plini de sânge. Ramona Cosmescu a fost înjunghiată de şapte ori în spate şi de trei ori în gât, în timp ce Gheorghe Ghenea avea venele tăiate. Se pare că bărbatul s-a înjunghiat şi în gât, imediat după ce şi-a crestat încheieturile mâinilor.

Cătălin Rotea, managerul spitalului din Slatina, l-a însoţit pe procurorul de caz în sala de tratamente. „Imagini traumatizante. Ceea ce am văzut acolo au văzut şi colegii din spital“, şi-a găsit Rotea, cu greu, cuvintele. De altfel, managerul a dispus măsuri pentru înlocuirea personalului din tura respectivă, pentru că angajaţii erau şocaţi. 

Colegii celor doi, veniţi mai devreme în tură pentru a-i înlocui pe cei din tura de noapte, s-au ferit să vorbească. Unul dintre infirmieri a spus doar că asasinul era „un coleg bun“. Surse apropiate anchetei arată că bărbatul ar fi comis crima din gelozie şi că ar fi fost cunoscut pentru ieşirile lui. Se pare că soţia lui Gheorghe Ghenea ar fi divorţat din cauza comportamentului violent al bărbatului. Asistenta Ramona Cosmescu ar mai fi fost agresată de infirmier în spital.

Scrisoarea de adio: «Această jigodie mi-a distrus viaţa»

simeon stalpnicul png

Înainte de a intra în tura de noapte, Gheorghe Ghenea a lăsat o scrisoare acasă şi i-a transmis surorii sale să o dea presei. El simţea nevoia să se răzbune fiindcă un bărbat ar fi intervenit între el şi Ramona Cosmescu. „Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA”, scria Ghenea înainte de crimă. “M-au umilit în cel mai cumplit mod. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. Nr. de telefon al acestui animal (n.r. – a lăsat şi numele bărbatului). Vreau să afle toată lumea de ce-am recurs la acest gest. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu’ oi fi, nu am să-i dau pace. Simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, s-a justificat el. 

Şi-a dat foc după ce l-a părăsit nevasta


    Transportat la spital, pacientul a fost stabilizat de mediciFoto: adevarul.ro
Transportat la spital, pacientul a fost stabilizat de mediciFoto: adevarul.ro

Gelozia a lovit sâmbătă noapte şi în Argeş! Disperat că soţia a părăsit din nou domiciliul conjugal, un bărbat din comuna Vlădeşti s-a autoincendiat. În vârstă de 36 de ani, omul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş cu arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, scrie adevarul.ro.

Bărbatul locuieşte în Vlădeşti, împreună cu soacra şi cu soţia.

Câteva din certurile aprige pe care le-a avut cu partenera sa de viaţă s-au încheiat cu părăsirea domiciliului de către femeie. Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de sâmbătă spre duminică: terorizată, soţia şi-a făcut bagajul şi i-a spus că-l părăseşte. Argeşeanul şi-a ieşit din minţi când şi-a văzut soţia pe picior de plecare. Fără să ezite, bărbatul şi-a dat foc hainelor de pe el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net